top of page
ГРИВНА ПУСТИНЕН ОАЗИС
  • ГРИВНА ПУСТИНЕН ОАЗИС

    лв34.00Price

    Гривна със закопчалка, стъклени мъниста и златисти елементи.

    Дължина - 17 см.

      bottom of page