top of page
ГРИВНА ПУСТИНЕН ОАЗИС
  • ГРИВНА ПУСТИНЕН ОАЗИС

    34,00 лв.Цена

    Гривна със закопчалка, стъклени мъниста и златисти елементи.

    Дължина - 17 см.

      bottom of page