top of page
ГРИВНА ЕЗЕРНО
  • ГРИВНА ЕЗЕРНО

    34,00 лв.Цена

    Гривна със закопчалка, кристални и стъклени мъниста в синьо и златисто.

    Дължина - 18 см.

      bottom of page