top of page

СЕДМИЧНИ АСТРО ВЛИЯНИЯ🪐🔥🌓♋➡🌔♌➡♍➡♎


• ЮПИТЕР СЪВПАД УРАН В ТЕЛЕЦ 21°♉50` (20 АПРИЛ 2024 г.)

• СЛЪНЦЕ В ТЕЛЕЦ В КВАДРАТУРА С ПЛУТОН ВЪВ ВОДОЛЕЙ

• НАРАСТВАЩА ЛУНА ПРЕДИ ПЪЛНОЛУНИЕ⚡

Навлязохме в значително критична седмица, пълна с нагнетяване на енергията. Внезапни обрати и изненади както лични, така и най-вече като международни събития. Можем да кажем, че си е седмицата преди ПЪЛНОЛУНИЕТО в СКОРПИОН направо, защото в началото на следващата седмица е лунният пик. А тази седмица вибрациите се навиват с все по-голям интензитет към края ѝ. Предстоящото пълнолуние в 02:49 ч. на 24 април включва предизвикателно Плутон в своята небесна картина, което ще разрази някакви значими борби за надмощие и то стигайки до крайности още тази седмица. Фиксираните знаци в първите градуси - Водолей, Телец, Скорпион и Лъв може да усетят в пълна степен някаква необходимост да отстояват себе си и собствените си желания.

Заедно с това тази седмица се активира и аспекта Юпитер съвпад Уран в Телец, който освен че може да донесе значими промени във финансовите системи и възгледите ни за парите и ценностите. ✨Може също да предизвика някакви аварии и промени, свързани с електричество и енергетика, нови технологиѝ или раздвижване на земните пластове. Този аспект се активира с пълна сила в края на седмицата и въпреки значимите промени, които ще донесе за нас в личен план, е добре да бъдем изключително внимателни и да очакваме неочакваното тези дни. Този аспект ще посее началото на някакви иновации и технологични решения във връзка с финансовия свят и покупателните системи. И неговото влияние ще се разгръща в годините напред. Това е началото.🌱

💚 И така в ПОНЕДЕЛНИК вечерта някакви допълнителни задачи, изискват от нас да положим усилия. Опитайте да отделите време за себе си.

💜 ВТОРНИК утрото стартираме с нарастваща Луна вече в знака Лъв в обтегнат аспект към Плутон, който ще ни накара да отстояваме своето в часовете преди обед и да проявим характер.

💛 СРЯДА преди обяд прекрасно време за срещи с любимите хора, може да получим малък подарък или да станем обект на мил жест. 🩷 В следобедните часове общуваме с лекота и образователните стремежи са подкрепени. 🤓Вечерта светилото активира аспекта Юпитер – Уран и желанията ни срещат неочаквани ситуациѝ за справяне, свързани с промени.

През целия ден властва аспект Венера – Северен възел и някакви кармични взаимоотношения в семейството или на работното място изискват по-голям фокус и ангажираност.

🧡 ЧЕТВЪРТЪК на обяд и в следобедните часове се чувстваме в силите си и сме център на вниманието. Общуваме с лекота и социалните контакти се засилват. Творческите изяви са подкрепени. Луната остава без курс от 15:02 ч. до 17:10 ч. време, в което да не подписваме важни договори и да не стартираме нови начинания. След този час светилото навлиза в земните предели на Девата и до неделя ще внесе повече практичност и ред в емоционалния ни живот в синхрон с големия земен съвпад в събота.

Марс активира Юпитер съвпад Уран в Телец още четвъртък и ни осигурява повече енергия да задвижим някакви желани лични промени. Те ни носят възможности за нещо ново и повече развитие. Слънцето е в последни градуси и се усеща някакво забавяне или нагнетяване на напрежение преди новия старт от Телеца.

ПЕТЪК, аспектът на Марс към Юпитер – Уран става точен и онова, което сме задвижили предния ден може да бъде доведено до по-завършен вид. Получава се тласък за промяна.

Още по-осезаемо това ще се усети след 17:02 ч., когато Слънцето ще навлезе в знака Телец и ще активира фиксираната енергия за слънчевия месец. Това навлизане ще активира Плутон и в последните дни на седмицата нещата може да имат много краен вид. Плутон е планетата на смъртта и прераждането. Нещо може да достигне до някакъв край и трансформация в нас като нагласи и възгледи. Петък в късните часове е добре да избягваме конфликти с авторитети, ако е възможно.

💙⚡СЪБОТА на обяд може да се опитат да ни въвлекат в спорове. През целия ден аспектът Юпитер – Уран в Телец е активен и точен и може да увенчае някакви вътрешни процеси протекли в нас през седмицата и да ни доведе до вземане на някакво решение за промяна в някоя област от живота ни, а може и да увенчае вече направени от нас промени в предните дни. Слънцето в Телец отправя квадратура към Плутон и допълва картината с по-драматични и тъмни краски. Нещата ескалират и може да се наблюдава някакво усилване на бойните действия в различните точки по света.

🌞 НЕДЕЛЯ, утрото стартираме с Луна във Везни, която отравя хармоничен аспект към Плутон и осигурява повече перспективи за дипломация и общуване, в разрешаването на борби за надмощие. В личен план думата ни се чува и успяваме да наложим своите виждания.

През цялата неделя властва аспект Венера – Хирон, който осигурява благодатен климат за работа с енергийни и психологически травми от романтичен характер или във връзка с друг вид взаимоотношения – приятелски, бизнес и др.

На фона на цялата седмица Меркурий продължава да е ретрограден и да насочва нашия взор към стари въпроси и проблеми за изчистване. Необходима е промяна в нагласите и израстване с ретроградния Меркурий в Овен. Но пък ни се осигурява прекрасен период за разчистване на дома. 😉

Балансирана и пролетна седмица, приятели!🙂🌷


5 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page