top of page

СЕДМИЧНИ АСТРО ВЛИЯНИЯ 🌱🌸🌑♈➡🌒♉➡♊➡♋💚 ПОНЕДЕЛНИК сме под влияние на наситената енергия от началото на новия лунен месец, т.нар. Слънчево затъмнение настъпващо в 21:21 ч. Вибрациите са изключително благодатни за медитация, йога и други духовни занимания. Съвпадът на Хирон със затъмнението допълнително облагодетелства възможността за духовни търсения и лечение на емоционални блокажи. Добре е да правим нещата бавно, тъй като Овен, понякога означава дребни инциденти, които са породени от бързане и припряност. След настъпването на самото затъмнение довечера се откриват прекрасни часове за записване на съкровени желания. Като отправният времеви коридор напред, който може да бъде подкрепен енергийно е 6 месеца. Можете да пишете своите желания в прозореца от 21:21 ч. до 05:38 ч. в първите часове на вторник – 9 април. Нека те да бъдат описани на лист хартия в сегашно време и пишейки нека сте изцяло концентрирани в тяхното съдържание и смисъл, и най-вече усещане за чувството на тяхното сбъдване. 🌺 Кои области ще бъдат активирани за всеки знак от зодиака, винаги може да си сверите от предишните ми публикации за знаците и затъмнението. Но като цяло това Слънчево затъмнение в Овен ще засили личната инициативност, онова, което е важно за нас да излезе на преден план. Меркурий продължава да е ретрограден, ето защо новата енергия ще се почувства по-осезаемо след 26 април. Но дотогава ни се дава шанс да работим върху стари мисловни нагласи във връзка с начина, по който гледаме на себе си. Начина, по който се заявяваме в ежедневната ни среда и да отработим известни блокажи, свързани с Аз-а, чрез повече себепознание. 🪷🦋

💜 ВТОРНИК се събуждаме с разкошна чаша кафе, надявам се, и до 14:23 ч. е добре да не полагаме важни нови начала, да си дадем почивка, колкото ни е възможно. Светилото след този час ще навлезе в силна позиция в знака Телец и лунната ни емоционална природа ще е по-склонна да търси фините житейски удоволствия, но и ще получи повече стабилност в емоционалните реакциѝ. Добре е да не прекаляваме с кулинарните изкушения до четвъртък следобед. Вторник около 17:00 ч. някакви борби за надмощие и налагане на мнението може да изскочат.

💛 СРЯДА, около 13:30 ч. прекрасно време криещо добри възможности. Те обаче може да са свързани с повече отговорности и задачи, идващи от родители, шефове или други авторитети в живота ни. През цялата сряда действа аспект Марс – Сатурн, който ще се активира от вторник. Той ще ни направи по-дисциплинирани и организирани в придвижване на задачите напред. Тези допълнителни усилия, които влагаме може да забавят естествения ход на събитията, но със Сатурн поне градим трайно. 😉

Вечерта около 21:30 ч. прекрасни часове, изпълнени с оптимизъм и добра нагласа към всичко ново и любопитно, което ни се предлага. Телците от края на втора и началото на трета декада на знака може да го усетят като силна вътрешна потребност за личностна промяна. 🌷

🧡 ЧЕТВЪРТЪК в ранния следобед добро време за занимания свързани с изкуство и съзидание, сценични изяви. Интуицията ни води. Луната остава без курс от 13:04 ч. до 15:58 ч., кратко време, в което да дадем крачка назад и да си подарим пауза в делника. След този час светилото излита в шарения свят на Близнаци, за да ни осигури един особено любопитен поглед към света до събота вечерта. Четвъртък около 19:00 ч. думата ни се чува и успяваме да прокараме свои идеи. Чувстваме се в силите си.

През целия четвъртък си имаме аспект Слънце – ретрограден Меркурий, който ще ни осигури възможност да погледнем по-надълбоко в себе си и да открием стари неща, които са били важни за нас; да им дадем нов шанс за довършване и реализация; или да видим стара наша страна, която сме загърбили по някакви причини и да и осигурим нов начин за изява, след преразглеждане. Добро време да бъдем по-осъзнати за своите мисли и да работим върху себе си.

❤️ ПЕТЪК, утрото изгрява за нас с хармоничен аспект към Венера, който ни осигурява добри часове с любимите хора. Следобед около 17:00 ч. е хубаво да сме по-дисциплинирани и организирани, поради възникнали допълнителни задачи от авторитети. Около 19:00 ч. сме под влияние на някакъв блокаж и задържане в желанието да действаме.

💙 СЪБОТА, денят стартира благодатно с подкрепа от Слънцето, която ни прави обект на внимание и се чувстваме приятно в кожата си. 🍍 Вечерта около 17:00 ч. бъдете внимателни за заблуди, дребни измами в часовете; алкохолът е противопоказен, а употребата на медикаменти не особено препоръчителна. За сметка на това, може да отделите време за творчество в часовете и да вложите вибрациите градивно. От 17:46 ч. до 20:45 ч. Луната остава без курс, както знаете това са едни часове на енергиен застой и липса на тласък напред. Разпускайте. След този час светилото се възкачва на своя трон в знака Рак и завършва седмицата с повече фокус върху дома, семейството и техните нужди.

🌞 НЕДЕЛЯ, около 18:00 ч. някакви дребни спънки, идващи от любимите хора или във връзка с работа може да ни ангажират повече.

Страхотна нова седмица, приятели! 🪻 💛🪻🪻

И разкошно същинско начало на НОВАТА АСТРО година! ✨ 🙂

3 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page