top of page

СЕДМИЧНА АСТРОЛОГИЧНА ПРОЗНОЗА 🌖♍➡♎➡♏➡♐🌗

"Горски цветя"

💚 ПОНЕДЕЛНИК, вече намаляващата Луна след ПЪЛНОЛУНИЕТО ще ни осигури постепенно затихване на активните обстоятелства и дела, задействани от самия енергиен пик в събота, а това ще позволи постепенно уталожване и разрешаване на въпросите от текущ характер в последната седмица на февруари. Понеделник светилото се движи в последните градуси на знака Дева и в момента до 16:30 ч. следобед остава без курс. Време, в което да дадем крачка назад. След този час Луната навлиза във Везни и сменя енергията до четвъртък за повече социални контакти, общуване и споделяне на идеи и нагласи, занимания с изкуство, посещения на изложби, представления и други културни мероприятия. Интелектуалните занимания са на почит. Добро време за разкрасителни процедури и посещение на фризьор, но само ако желаем косата ни да израства по-бавно. Понеделник след 17:00 ч. получаваме подкрепа от силни хора, в живота ни и думата ни се чува. Добри часове за укрепване на вярата в собствените сили и способности.

От понеделник сме под влияние на аспект Марс – Юпитер, който дава един стимул за разширение на опитностите, посредством нови знания, пътувания, запознанства. Този прилив на енергия е изпълнен с оптимизъм за прокарване на нещо различно в ежедневието ни. Вторник аспектът става точен и може да се усети максимално.

💜 ВТОРНИК, въздушната Луна около 14:00 ч. среща особено благодатно Марс и активирайки аспекта с Юпитер може да ни постави в нова за нас ситуация. Срещаме подкрепа и улеснение в делата около този час. Вечерта около 20:00 ч. добро време за общуване и срещи с любимите хора, някоѝ може да получат малък подарък или да станат обект на мил жест.

💛 СРЯДА, светилото не сключва главни аспекти, но за сметка на това вселенската шир обединява Слънце, Меркурий и Сатурн в силен съвпад в 9 -ти градус на Риби. Той ще ни донесе необходимост от някакво поемане на допълнителна отговорност. Срещаме забавяне в плануваното и е нужно да бъдем по-организирани в деня. Усещаме известни ограничения идващи от родители, шефове, по-възрастни приятели или други авторитети в живота ни. Някакви въпроси, които може да са свързани с творчество, деца, хобита, спорт, транспорт, покупки, търговия и общуване се нуждаят от внимание и по-сериозен поглед. Най-силно аспектът ще се усети от хората, родени в края на първа и началото на втора декада на Риби♓.

🧡 ЧЕТВЪРТЪК, започваме деня с интензивна Луна вече от дълбините на Скорпион♏. Фиксираният знак ще ни осигури особена концентрация в дните до събота следобед. Добро време за психологическа или криминална литература, посещение при терапевт, творческо писане и др. Това слабо разположение на светилото може да предизвика склонност към негативно мислене, добре е съзнателно да насочваме фокуса върху малките красоти и хубавини в ежедневието ни.

А иначе първите часове на четвъртък, някакви предизвикателства и борби за надмощие може да излязат на фокус с кафето☕. През целия ден властва благодатен аспект Меркурий – Юпитер, който ни осигурява добри възможности, идващи от роднини или съседи. Усещаме повече оптимизъм във връзка с транспорт и пазаруване. Венера също среща благодатно Възлите и тази хармонична окраска на деня ни дава подарък от вселената за добри постъпки в миналото под формата късмет, хармонични срещи, подкрепа, улеснения и жестове на внимание.

ПЕТЪК, ЗДРАВЕЙ, БАБА МАРТА! 🤍❤

И ЗДРАВЕЙ, МАРТ! 🌱🌞

БЪДИ ШАРЕН И ЛЮБОПИТЕН! ✨☺️

❤ Петък, в ранното утро срещаме някакъв блокаж в действията, които сме планували. Необходимо е да положим допълнителни усилия, за да задвижим деня. Получаваме улеснения, свързани с придвижване и общуване. Заедно с това мисълта ни тече гладко и успяваме да си създадем план за деня с лекота и да излезем от ситуация. Следобед около 15:00 ч. някакви дребни пречки, свързани с пари, работа или любими хора ни предизвикват към повече дисциплина. Вечерта след 18:00 ч. някаква непредвидена ситуация изгрява за разрешаване в часовете.

През целия ден властва аспект Слънце – Юпитер, който ни осигурява бодрост и енергия, позитивност в задвижване на желаното и преодоляване на предизвикателствата. 1 март е побрал и благодатна среща между Венера и Хирон и някакви въпроси, свързани с лечение и здраве може да намерят решение и добра сполука. 🍀

💙 СЪБОТА, в ранното утро сме под влияние на един идеалистичен воден аспект. Розовите очила са сложени в часовете и е време да отплаваме в света на изкуство, идеи и философски концепциѝ, например. ;) Не вземайте важни решения в часовете и се пазете от заблуди – ваши и чужди. От 9:47 ч. до 15:56 ч. следобед Луната остава без курс, време за отдих и не стартиране на важни нови начинания. След този час светилото навлиза в огнения свят на Стрелеца, за да продължи юпитеровото влияние от седмицата и да даде тласък на желани дела в самия край на седмицата. Вечерта около 18:00 ч. срещаме подкрепа от властни хора в живота ни и добри възможности.

🌞 НЕДЕЛЯ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИЯ!🎆🇧🇬

Неделя преди обяд някакви допълнителни задачи, идващи от родители или авторитети излизат на преден план. Следобед около 16:00 ч., срещаме някакви дребни пречки в часовете. Вечерта около 20:00 ч. прилив на енергия ни осигурява дребни добри перспективи.

През целия празничен ден властва нехармоничен аспект Венера – Уран, който предизвиква поривът за свобода и някакъв нетрадиционен подход по отношение на работна ангажираност и финанси или спрямо близки приятели или семейство. Светилото навлиза в последната си фаза от лунния цикъл и в дните до НОВОЛУНИЕТО на 10 март е добре да се отдадем на довършване на вече започнати дела и ангажименти.

Шарена и слънчева седмица, приятели! 🙂🦋

15 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page