top of page

🪐 СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♍➡♎➡♏➡♐


💚 ПОНЕДЕЛНИК се радваме на хармонична среща между планетата на действието Марс и възстановяващия скорост в директна посока Уран. Тя ще даде тласък за някакви желани промени, както в личен така и в глобален план. Чувстваме прилив на енергия, която ни подтиква да задвижим делата. Те може да са свързани с кариерно развитие и начините, по които печелим парите си.

А иначе вече намаляващата Луна ни осигурява доза прецизност в начинанията и ни дава възможност да обърнем повече внимание на здравословните си навици, движейки се в последна декада на знака Дева. Преди обяд светилото активира аспект Марс – Уран благодатно и ни осигурява единство на емоционални потребности и реакциѝ. Добре е въпреки цялата вибрационна експанзия да опитаме да останем фокусирани, защото с толкова силна енергия не са изключени дребни инциденти или някакви авариѝ.

Около 13:00 ч. светилото активира Меркурий, който от своя страна обединява сили с Марс в Козирог и това единство на мисли, чувства и физическа активност ни осигурява добри възможности да приключим задачи, да задвижим нови начинания или да направим малки стъпки към нещо различно, нетрадиционно, а щом Уран е замесен може и бунтовно. Старите нагласи се променят и това се наблюдава най-ясно, като проследим процесите в световен план.

💜 ВТОРНИК до 10:04 ч. сутринта Луната остава без курс, време в което да не подписваме важни договори за нови начинания и да се съсредоточим върху текущото. След този час светилото навлиза във въздушните коридори на Везните, за да стимулира интелектуалния обмен, социалните контакти и срещи до четвъртък късно вечерта. Още с навлизането си в знака преди обяд, мощна хармонична среща с Плутон във Воделей ни осигурява добри възможности за дребни промени в психологията на мисленето. Думата ни се чува в часовете и успяваме да наложим своите виждания с лекота.

💛 СРЯДА, утрото ни пробужда с финес и баланс и подкрепени от Слънцето се чувстваме добре и в центъра на вниманието. За най-раннобудните около 5:30 ч. може да срещнем дребни спънки идващи от любимите хора или свързани с финанси и работа.

🧡 ЧЕТВЪРТЪК. ☺️

ЗДРАВЕЙ, ФЕВРУАРИ!

Бъди прекрасен! 🪻🪻🪻

И така, преди обед някаква ситуация, свързана с покупки, търговия, транспорт или общуване изисква от нас повече усилия и концентрация. Луната остава без курс от 11:03 ч. до 22:37 ч. време, в което да дадем крачка назад и да не активираме нови начинания. След този час светилото навлиза в знака Скорпион и почти веднага среща неблагодатно Плутон планетата управител на знака и проверява нашите вътрешни сили и устойчивост. Избягвайте крайности в емоционалните реакции в тези късни часове.🔥

❤ ПЕТЪК преди обед се радваме на подкрепа от родители, шефове или по-авторитетни приятели. Около 13:00 ч. някой извън нас може да ни постави пред малка дилема. Въпреки това усещаме ентусиазъм и порив да подходим по нов начин.

През целия ден сме под влияние на благодатен аспект Меркурий – Нептун, който ни осигурява някакви добри възможности и късмет, ако сме ангажирани с творчески начинания, особено писане; също така фармация, медицина или други професии и организациѝ, които служат на обществото и хората.

💙 СЪБОТА около 12:00 ч. е добре да балансираме емоционалните си реакциѝ, защото може да се опитат да ни въвлекат в някакъв спор, буквално възникнал от нищото. А също така може да сме поставени пред някаква нова и непредвидена дребна дилема в часовете. Вечерта прилив на енергия около 18:30 ч. ни подкрепя да подходим с повече фокус, а това ни разкрива добри дребни възможности.

🌳 НЕДЕЛЯ в 08:28 ч. красивото светило навлиза в номадския и философски свят на Стрелеца, за да ни осигури повече оптимизъм в самия край на седмицата. Сутринта около 09:00 ч. добри часове, за да прокараме своя идея и да получим сили и напътствия от приятели и близки хора. Вечерта около 21:00 ч. малки предизвикателства, свързани с родители, авторитети изискват от нас повече усилия.

🍇 Щастлива нова седмица и разкошен ФЕВРУАРИ, приятели! 🙂🌟


3 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page