top of page

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♊➡♋➡♌➡♍

Седмицата на ПЪЛНОЛУНИЕТО започна. 🌕 В четвъртък лъвската енергия ще ескалира, за да сложи черешката на енергийния пик за месеца. Хубаво е през следващите дни да отделим време за себе си и да се погрижим за съзидателната си природа и детето в нас. Всякакви занимания, свързани с хобита, като грънчарство, актьорско майсторство, дърворезба, квилинг и други ни носят положителни резултати и усещане за себе си.

А понеделник лунното светило се движи в последна декада на знака Близнаци и продължава да стимулира любопитството и информационния обмен. Следобед около 15:00 ч. дребни спънки, свързани с вода, лекарства и фармация, лечение или заблуди и измама, ни предизвикват към концентрация. Вечерта около 22:00 ч. избягвайте конфликти с половинката и любимите хора.

💜 Вторник ни разгръща една по-сериозна и амбициозна Венера вече в Козирог♑. Тя ще остане в знака до 17 февруари 2024 г. за радост на всички Козирози♑, Телци♉ и Деви♍. Те ще се радват на повече късмет в начинанията, подкрепа от приятели и семейство, дребни подаръци и изненади. Венера в Козирог ще осигури и добри малки възможности в делника и за Риби♓ и Скорпион♏.

А вторнишкото утро ни предлага рачешка Луна на трон, която ще засили интуитивните ни способности и фокуса към семейните дела до четвъртък. Добро време за освобождаване от стари предмети и реорганизиране и декорация на домашната среда.

Сутринта около 10:00 ч. светилото ни осигурява улеснение и подкрепа, идваща от родители, шефове или други авторитети в живота ни. На обяд се чувстваме оптимистично настроени и дребни възможности за нови опитности се разкриват едва доловимо. Огледайте се, за да ги забележите. Вечерта след 22:00 ч. някакви дилеми, свързани с транспорт, обучения или комуникация може да ни занимават в часовете.

💛 Сряда на обяд дребни изненади ни носят нещо различно в средата на седмицата. Марс в аспект към Хирон внася предизвикателства, свързани със здраве психологическо или физическо, които ще са активни в сряда и четвъртък. Те изискват от нас повече усилия и действие.

🧡 Четвъртък до 09:36 ч. светилото остава без курс, ето защо е добре да започваме важни нови начинания след този час. Тогава Луната ще навлезе в Лъв, за да се подготви за месечното ПЪЛНОЛУНИЕ от 5 -ти градус на огнения знак. То ще настъпи в 19:54 ч. българско време и ще осигури особена динамика през целия ден. Добре е да отделим време за пауза и разпускане, а също така за занимания като йога, медитация или спорт, които да балансират интензивната енергия на царствения знак.

А по-конкретно още с навлизането си в знака Лъв, светилото активира напрегнат аспект спрямо новия ни Плутон във Водолей и преди обед желанието да наложим своите възгледи над значимите други в живота ни може да се изостри. Избягвайте крайности в споровете.

❤ Петък, Хирон отново е активиран този път от Меркурий и ще се наложи да наблегнем на мисловните си нагласи по отношение на здравословни навици и стари психологически блокажи. Късно вечерта около 23:00 ч. някакви аварий, инциденти и непредвидени ситуациѝ може да привлекат нашето внимание. От 23:19 ч. в петък до събота вечерта в 21:11 ч. Луната остава без курс време, в което да дадем крачка назад и да се занимаваме с рутинни задачи.

💙 Събота, сме под влияние на ентусиазъм свързан с някаква нова опитност, обучение или ново знание, той обаче ни носи и необходимост да положим повече усилия. Меркурий и Марс обединяват сили в съботния ден, за да може да се радваме на единство между мисъл и действие. Използвайте аспекта, за да придвижите напред желаното. Почивният ден е побрал в часовете си и стационарния Уран, който се готви да поеме в директна посока. Той може да доведе до активизация на определени непредвидени събития и да осигури динамика в деня, преди планирана бъдеща дата.

⭐ Неделното утро се радваме на земна Луна вече в Дева. Тя ще ни осигури един практичен и здравословен поглед към навиците ни до вторника на новата седмица.

А иначе в неделя сутринта около 9:00 ч. сме предизвикани към действие от страна на родители или други авторитети в живота ни. Но заедно с това се радваме на добри часове преди обед, изпълнени с приповдигнатост, любов, споделяне и дребни жестове на внимание. Светилото активира разкошен аспект Венера – Юпитер, с щипка реализъм от Сатурн, който ще донесе прекрасни часове за всички нас и най-вече за хората родени в първа декада на знаците Телец♉, Козирог♑ и Дева♍. Те ще усетят най-осезаемо аспекта. 🍀

Красива и щедра седмица, приятели! 🙂🪐

2 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page