top of page

✨ СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♓➡♈➡♉➡♊

💙 Понеделник нарастващата Луна ни събуди от водния свят на знака Риби, за да направи дните ни до сряда по-пъстри и идеалистично настроение. Коледният дух се носи във въздуха в синхрон с романтичната природа на знака. Творческите начинания намират подкрепа, сценичните изяви и концерти са на почит.

През целия понеделник властва особено хубав аспект на ретроградният Меркурий спрямо Юпитер, който ще ни донесе улеснения и подкрепа във вече запланувани дела. Мисловните нагласи и стари идеи и желания получават щипка оптимизъм и размах за реализация.

💜 Вторник, ранното утро ни носи дребна изненада или непредвидена ситуация, която крие добри възможности. Следобед около 16:00 ч. сме сложили розовите очила, добро време за посещения на изложби, концертни прояви или някаква занаятчийска дейност. Часове, в които да не вземаме важни решения, а да се отдадем на повече отмора и забавления. Вечерта около 20:30 ч. дребни спънки идващи от родител или партньор в живота може да ни предизвикат да проявим характер. Добри часове думата ни да бъде чута.

💛 Сряда, утрото настъпва огнено с Луна вече в чертозите на знака Овен. Лидерската енергия се засилва до петък и ни подкрепя в отстояване на лични позиция и желания. И все пак, добре е да не изпадаме в крайности и да балансираме във взаимоотношенията с хората от обкръжението ни. А иначе утрото в сряда ни носи дребно предизвикателство за разрешаване във връзка със стар проблем около кола, пътуване или стари нагласи в мисленето.

🧡 Четвъртък ни очаква един особено динамичен ден. Преди обяд около 10:00 ч. усещаме прилив на енергия и движим делата със замах. През целия ден сме под влияние на няколко аспекта. Първият е нехармоничната среща между Уран и Венера, който ще ни осигури климат за някакви спорове с любимите хора и/или във връзка с финанси. Те може да възникнат съвсем непредвидено. Изправени сме пред някакво решение за вземане. Вторият ретроградният Меркурий среща в лек благодатен аспект, който ни подсигурява някакви добри перспективи и подкрепа от родители или други авторитети в живота ни по повод стари въпроси. А третият аспект, ни предизвиква да подходим по нов начин в мисловен план, защото ще сме поставени в нова за нас ситуация, извън зоната ни на комфорт. Добре е да проявим гъвкавост. Заедно с всички тези небесни влияния Слънцето се готви да навлезе в знака Козирог в първите часове на петъчния ден, за да даде по традиция официалния старт на зимния сезон. Но докато това стане от последния критичен градус на Стрелец, светилото може да ни предизвика да бъдем особено дисциплинирани през целия четвъртък. Въпроси, свързани с деца, творчество, висше образование, далечни пътувания, чужди езици или юридически дела може да изискат по-голямо внимание.

❤ Петъчното утро си пием кафето с хармоничната среща на земната луна вече в Телец и новото ни Слънце в знака Козирог. Земната енергия ще подпомогне по-практичния и балансиран старт на деня. Около 8:00 ч. срещаме улеснения във връзка със стари планове за пътуване, работа с неработещи мисловни нагласи и с лекота изразяваме, своите емоционални потребности. Дребни отговорности около работа, шефове или авторитети ни носят добри възможности около 9:00 ч. През целия ден сме под влияние на хармонична среща между ретроградния Меркурий, който се готви да се завърне в Стрелеца от първи градус на Козирог и кардиналното Слънце в знака. Този аспект, ще ни осигури един тласък и щедра енергия за придвижване на въпроси, свързани с пътувания, логистика, комуникация и повече общуване и споделяне.

💚 Събота, следобед около 15:30 ч. някаква непредвидена ситуация ще изиска повече внимание. Вечерта около 21:00 ч. избягвайте спорове с любимите хора и балансирайте в общуването. През целия ден властва кармичен аспект на Венера и може да бъдем извадени от зоната си на комфорт от хора, които обичаме. Съботният ден ретроградният Меркурий се връща в Стрелеца, за да ни побутне към преразглеждане и повече анализ на нагласите в дните до края на годината, във връзка със стари въпроси възникнали между 10 ноември и 2 декември 2023 г. Ще сме под влияние на тези психологически процеси до 2 януари 2024 г.

⭐ Неделя, около 9:00 ч. сутринта успяваме да наложим своите виждания с лекота и думата ни се чува. В 10:15 ч. Луната се стрелва във въздушното пространство на знака Близнаци, за да ни осигури едни прекрасни празници, изпълнени с бъбривост, споделяне и обмен на информация с близките на сърцата ни хора. На Бъдни вечер около 15:00 ч. дребни спънки, свързани с родители ни предизвикват към действие. През целия ден властва хармоничен аспект Слънце – Сатурн, който ни предоставя добри перспективи идващи от авторитетите в живота ни.

🎁🎊 Понеделник – ВЕСЕЛА КОЛЕДА, ПРИЯТЕЛИ! 🎄😊 През целия празничен ден получаваме кармична подкрепа в действията си, а прекрасната среща на Венера и Нептун ни осигуряват, особено романтичен, топъл и благодатен климат за един наистина светъл и приказен празник. ❄🌟

Разкошна и уютна седмица, мили моѝ! 🎅

2 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comentarios


bottom of page