top of page

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♌➡♍➡♎➡♏


💫 Навлизаме в седмица на Луна със затихващи функциѝ преди НОВОЛУНИЕТО в Скорпион на 13 ноември. Ето защо през следващите дни е добре да се фокусираме върху завършване на вече започнати задачи и лични цели и да се придържаме повече към рутинни ангажименти. Не е време за важни нови начала, защото светилото няма нужната енергия да им даде добър начален тласък. Понеделник сме под влияние на мощна среща между Плутон и Венера в земни знаци, която ни осигурява хубави перспективи във финансови начинания и в личните ни връзки. Усещаме прилив на енергия и желание за налагане на своето мнение във взаимоотношенията. До 21:39 ч. лъвската Луна е без курс и затова е по-добре да не подписваме важни нови документи в часовете. Заедно с това Меркурий през целия ден обединява благодатно сили с Нептун, за да подкрепи мислите към повече позитивизъм и идеализъм в представите. Заетите с писане лесно намират своята муза. А процеси, свързани с логистика и транспорт от медицински и фармацевтичен характер срещат улеснения. Късно вечерта около 22:30 ч. светилото навлиза в знака Дева, за да изправи своята прецизна педантичност с вечно търсещите хаос и свобода Риби, които разграждат от Сатурн устои и правила. Ето защо в часовете е добре да избягваме конфликти идващи от авторитети, като родители, шефове и др.

💜 Вторник, около 17:43 ч. прекрасно време за срещи, споделяне, посещение на обучения, курсове, особено ако са по чужд език. Оптимизмът ни носи на крилете си и прави вечерта пълна с позитивни изживявания.

💛 Сряда, преди обяд получаваме енергиен тласък и тонусът ни е на висота, за да задвижим желаното. Следобед около 16:30 ч. дребна изненада може да изгрее на хоризонта или неочаквана ситуация да привлече вниманието ни. Сряда Венера навлиза във владение във Везни и веднага прави един приспособителен аспект към Сатурн. Ето защо може да се наложи да излезем от зоната си на комфорт, заради важни за нас хора. Слънцето също подкрепя идеята за някаква нова ситуация, изискваща нов вид реакция, която може да е свързана с физическо здраве или с проява на психологическа гъвкавост. През целия ден властва също и аспект Меркурий – Плутон, който ни дава особен фокус в мисловен план, но и склонност да задълбаваме в нещата до крайност. Добре е да използваме аспекта като се концентрираме върху положителната страна на живота.

🧡 Четвъртък, в ранното утро добри часове за налагане на виждания над важни за нас хора. Добри възможности, свързани с пътуване или общуване. До 10:08 ч. Луната е без курс време, в което да дадем крачка назад. След този час, светилото навлиза в знака Везни, за да добави щипка ефирност в дните ни до събота вечер.

На обяд ни очаква прекрасна среща с новата Венера също във Везни, която ще донесе късметлийски часове за дребни подаръци, жестове на внимание, комплименти, повече срещи и общуване със скъпи за нас хора.

❤ Петък ще украси края на работната седмица с навлизането на Меркурий в знака Стрелец. Това разположение ще донесе през следващите две седмици щипка оптимизъм в Сезонът на Скорпион и тежката водна енергия ще започне да отпуска хватката за повече пъстрота и лекота в мислите.

Веднага след навлизането в Стрелец, Меркурий се сблъсква със Сатурн, за да ни подтикне да бъдем по-внимателни, когато пътуваме и когато общуваме с авторитети в петък. Денят ни носи някакви спънки за преодоляване.

💙 Събота, следобед около 17:00 ч. може да бъдем въвлечени в борби за надмощие и някакви предизвикателства, идващи от властни хора в живота ни да ни подтикнат да бъдем по-организирани. От 17:05 ч. до 20:39 ч. светилото остава без курс – часове за разпускане. След този час Луната навлиза в Скорпион, за да се подготви за началото на новия лунен месец в понеделник. Вечерта около 21:30 ч. хубави часове за общуване с родители.

През целия ден властва особено напрегнат аспект Марс – Уран. Той може да ни въвлече в конфронтациѝ, водени от желание за нещо различно и да подходим по нов начин. Добре е да правим нещата бавно, защото инциденти не са изключени. Също така някакви проблеми с електричество и техника; природни катаклизми и прояви на бунтове и стачки в световен мащаб може да се засилят. Уран е революцията, а от знака на парите Телец носи финансова окраска във всичко, което го активира. А Марс дава тласък за тази революция, за жалост при опозиция имаме две страни, които не са особено съгласни една с друга и всяка се опитва да наложи свои виждания. Добре е да се търси баланса.

⭐ Неделя, следобед около 14:00 ч. водени от прекалена самоувереност и оптимизъм може лесно да се вкараме в спор. Премисляйте повече преди да говорите и действате в часовете.

Уютна и шарена, приятели! 🙂🍁🍃


2 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comentários


bottom of page