top of page

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♉➡♊➡♋➡♌


Happy balloons. Седмичен хороскоп.
Астрологична прогноза

💚 Понеделник се радваме на заземеност и стабилност в емоционалните реакции благодарение на Луната, която довършва престоя си в знака Телец. Ето защо предизвикателствата в първия ден от новата седмица могат да бъдат посрещнати една идея по-практично и рационално. Вечерта около 18:00 ч. някакви непредвидени спънки ще привлекат нашия поглед. Късно вечерта около 23:00 ч. любимите хора се нуждаят от повече внимание. През целия ден властва напрегнат аспект Меркурий – Нептун, който създава напрежение, поради невъзможност да стигнем до истината. Може да станем обект на лъжа или подвеждане, добре е да избягваме спорове. Заедно с това през целия понеделник хармонична среща между Венера и Възлите подпомага романтичните и финансовите дела и срещаме кармични улеснения в желаното.

Плутон е стационарно директен и до затъмнението на 14 октомври ще засили своето интензивно влияние и теми. Ето защо въпроси, свързани със смъртта, прераждането, психологическата трансформация, борбите за власт и управлението на крупни суми пари може да достигнат до някаква критична точка, особено в дните 7, 8 и 9 октомври 2023 г. Като всяко нещо докоснато от планетата на разрушителната промяна тези области в живота ни може да потърсят своето преразглеждане и нужда от освобождаване на старото. Каквато и промяна да изиска живота в такива моменти от нас, съпротивата е излишна, тя идва с цел развитие и еволюция. 🪷

💜 Вторник в 08:03 ч. сутринта светилото навлиза във въздушните коридори на Близнаци. Вечно жадния за информация знак до четвъртък следобед ще засили в нас потребността от актуални новини. Общуването е стимулирано, а също така срещи с повече хора и обсъждането на идеи и концепции. Сутринта около 10:00 ч. може да срещнем спънки идващи от родители или шефове.

През целия ден властва благодатен аспект Меркурий – Плутон, който подпомага по-плавната промяна в мисловни нагласи и вярвания. Аспектът може да осигури и повече концентрация за хората заети с писане. Дребен аспект Венера – Нептун ни поставя в нова ситуация, която изисква психологическа гъвкавост от нас във връзка с любими хора или финанси, като допълнение към картината на деня.

💛 Сряда, през целия ден сме под влияние на нехармонична среща на Марс със Северния възел, която осигурява поле за спорове и разминавания между нашите лични желания и тези на хора в нашето обкръжение.

Средата на седмицата ще ни предложи напускането на Меркурий от знака на неговата ретроградност Дева и навлизането му в едни по-дипломатични и по-интелектуални кръгозори, каквито са тези на знака Везни в първите часове на четвъртък. Това пускане на старата енергия ще даде хубав тласък за общуване и повече желание за разбиране гледната точка на другия през дните на престой в кардиналния знак до 22 октомври 2023 г.

🧡 Четвъртък, в ранното утро срещаме някакви спънки, които може да са свързани с вода, фармация, здравни заведения и др. Прилив на енергия ни подпомага в делата. Около 10:00 ч. срещаме дребна подкрепа и възможности от близки хора.

Светилото остава без курс от 09:34 ч. до 15:32 ч., време в което да не подписваме важни договори и стартът на нови начинания да бъде отложен. В 15:32 ч. Луната навлиза в знака на своето управление Рак и това разположение на светилото ще ни подпомогне да балансираме в емоционалните реакции. Темите за дома, родителските грижи и недвижимата собственост излизат на преден план до неделя. Около 17:30 ч. дребни спънки от транспортен или комуникационен характер засилват нуждата от нашето внимание. Заедно с това срещаме подкрепа идваща от авторитети в живота ни. Денят изисква да проявим психологическа гъвкавост, поради нова за нас ситуация.

🦋 Петък, следобед около 16:30 ч. е необходимо да бъдем по-дисциплинирани в часовете и да положим повече усилия. Вечерта около 18:00 ч. доза оптимизъм дава тласък за ведър завършек на деня. През целия ден властва дребен предизвикателен аспект Венера – Плутон, който изисква от нас нагаждане към нови обстоятелства.

💙 Събота около 11:00 ч. непредвидена ситуация крие добри възможности в часовете. Вечерта около 17:30 ч. сме сложили розовите очила и се носим на крилете на идеализма. Добро време за творчески занимания. Около 20:00 ч. и в часовете след това може да бъдем въвлечени в борби за надмощие. Някакви препятствия изискват от нас по-добра организираност и вземане на решение.

Дребен аспект Слънце – Юпитер през целия ден разкрива за нас необходимост от промяна в навиците с цел нови опитности.

На 7 октомври Венера напуска своята ретроградна сянка в последни градуси на Лъв и се подготвя да навлезе в знака Дева. Като по този начин ще даде начало на нова енергия и завършеност във въпроси, които постави пред нас по време на ретроградния си период през август 2023 г. Времето за равносметки по отношение на лични взаимоотношения, финанси и бизнес партньорства завърши и нови начинания може да изгреят на хоризонта. Но дотогава от последните критични градуси на знака ще създаде ситуациѝ нуждаещи се от допълнително внимание и такт, особено ако са свързани със запазване на власт и обществено положение.

⭐ Неделното утро ще ни събуди по лъвски с навлизането на Луната в земите на Лъва. Огненият край на седмицата ще даде тласък и за доста динамичен старт на следващата седмица. Неделя около 14:30 ч. срещаме добри възможности във връзка с общуване и кратки пътувания.

През целия ден властва сблъсъка на Марс с Плутон, който най-вероятно ще започне още събота като влияние. Време, в което да бъдем много внимателни и да опитаме да премисляме и правим нещата бавно и с такт. Не са изключени авариѝ, природни бедствия и още повече сблъсъци в обществен план. Борби за надмощие излизат на фокус.

Балансирана и спорна седмица, приятели! 🙂🌟

10 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

1 Comment


vily.vladimirova
Oct 02, 2023


Like
bottom of page