top of page

🌟 СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♏️➡️♐️➡️♑️

Актуализирано: 21.09.2023 г.Утрото на понеделник изгря по скорпионски с нарастваща Луна вече във водните чертози на интензивния знак. Той до сряда вечерта ще направи емоционалните реакциѝ по-изострени, ето защо е добре да премисляме повече преди да говорим. А мислейки, да избягваме да повтаряме негативни модели и да насочим вниманието си в по-съзидателни и оптимистични посоки. Скорпионската Луна ни осигурява стимул за отстояване на лични позиции и утвърждаване на Аз-а.

В понеделник на обяд добри часове за сполука в професионален план. 💼 Срещаме подкрепа от авторитети.🎩 Луната в Скорпион носи повече късмет и улеснения на Рак, Риби, а също и Козирог и Дева. Самите Скорпиони ще са във фокуса на вниманието в дните. Телците е хубаво да избягват конфликти, Водолей и Лъв да бъдат по-дисциплинирани, за да посрещнат предизвикателствата. Стрелец и Везни ще дадат крачка назад и ще са фокусирани върху текущи задачи. А Близнаци и Овен ще са поставени в някаква нова за тях ситуация.

💜 Вторник следобед може да бъдем въвлечени в спорове във връзка с пътувания на далечни разстояния. Някакви спънки идващи от любими хора или заради финанси изискват от нас повече дисциплинираност и концентрация в часовете.

А иначе през целия ден властва нехармоничен аспект с Нептун, който ни предизвиква да внимаваме за измами и подвеждане. Добре е да не взимаме важни решения, защото не виждаме ситуацията ясно.

💙 Сряда преди обяд, добро време за творчески занимания. Действаме повече унтуитивно, но делата намират улеснения и вървят с лекота. На обяд и в ранния следобед, прекрасни часове за споделяне и срещи, добри възможности в личен и бизнес план да наложим своите виждания и да намерим съмишленици. От 13:21 ч. до 17:06 ч. светилото остава без курс, време в което да не подписваме важни документи и да не задвижваме нови начинания. В 17:06 ч. Луната навлиза в огнения свят на Стрелеца, за да внесе доза оптимизъм в делника ни до събота. Дните са благодатни за Лъв и Овен, а също и за Водолей и Везни. Стрелец ще са по-фокусирани върху важни лични дела. Козирог и Скорпион ги очаква повече рутина. А Дева и Риби срещат спънки в дните. Близнаците е добре да избягват спорове. Телци и Раци е добре да проявят психологическа гъвкавост. Сряда около 21:00 ч. някакви дребни препятствия идващи от родители може да привлекат вниманието ни.

🧡 Четвъртък на обяд предизвикателства от транспортен, технологичен или комуникационен характер може да излязат на фокус в часовете.

💚 Петък около 16:30 ч. някакви трудности във връзка с вода, фармация, здравни заведения, изследвания и др. ще изискат от нас повече организираност. Късно вечерта повече ангажиране във връзка със съпруга или бащината фигура.

💛 Съботното утро ни сервира кафето с нова Луна вече в знака Козирог, която да приземи емоционалните прояви и да внесе повече практичност в самия край на седмицата. Земната енергия носи късмет и улеснения за Телец, Дева, а също и за Скорпион и Риби. Самите Козирози ще са фокусирани върху важни дела от личен характер. Раците е добре да избягват спорове, а Овен и Везни да проявят повече дисциплина и фокус в текущото. На Близнаци и Лъвове може да им се наложи да бъдат гъвкави в мисловен план, заради дребна нова ситуация. Стрелец и Водолей ще дадат крачка назад от обществения фокус.

А иначе в събота около 21:00 ч. сполука във връзка с кратки пътувания, общуване и срещи с приятели.

💫 Неделното утро посрещаме вече есенното ни Слънце от знака Везни. Официалният старт на есента е даден с възкачването на слънчевия престол на ефирния знак. 🌞♎️ #сезонътнавезни Един месец, в който взаимоотношенията ще излязат на преден план и може да се изострят, добре е да се проявява повече дипломация, защото може да назреят конфликти, особено около 8 - 10 октомври. Новото затъмнение във Везни на 14 октомври ще разкрие съвсем нова вибрация и посоки за следващите 6 месеца. Но за него скоро. ✨️

А иначе в неделя, ранното утро е добре да сме по-внимателни, за да избегнем дребни инциденти. Около 14:00 ч. може да получим неочакван подарък, да станем обект на мил жест или някаква подкрепа. Късно вечерта желанието ни за надмощие и налагане над значимите други в живота ни се засилва. Добре е да балансираме проявите на Аз-а.

Та така, пъстра и градивна нова седмица, приятели! 🙂🍄

7 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

コメント


bottom of page