top of page

🌹 СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♉➡♊➡♋➡♌


💚 Новата седмица ни донесе вече директна Венера, която постепенно ще възстановява своята нормална скорост и въздействие. Излизането от ретроградност на планетата на взаимоотношенията и финансите поетапно ще влее нова енергия в тези области и ще придвижи делата напред. Периодът за равносметки по отношения на стари връзки и инвестициѝ приключи и от октомври ще се усети вибрация за нови реалности.✨ Заедно с това до 15 септември продължаваме да си имаме ретрограден Меркурий и затова е добре да бъдем по-внимателни в битовите покупки, като проверяваме условия и характеристики по-щателно. Ретро Меркурий от Дева ни осигурява добри възможности за започване на здравословен режим на хранене и въвеждането на някаква ободряваща форма на спорт в ежедневието ни.🎾

А иначе понеделник си имаме Луна намираща се вече в знака Телец, откъдето тя уютно ще подкрепя процеси, свързани с управление на нашите лични притежания, вглеждане в личните ни качества и стойност, кулинарните шедьоври и фините удоволствия до сряда.

Понеделник около 14:00 ч. прекрасна среща със Слънцето ни кара да се чувстваме добре в кожата си и да движим делата с лекота. Добре е да внимаваме за дребни спънки, идващи от любими хора или във връзка с финанси около 15:00 ч. Вечерта около 20:00 ч. добри часове за пътувания, повече общуване и срещи. Усещаме прилив на оптимизъм и мислите ни, ни носят на крилете на мечтите. Точно тогава светилото активира и прекрасния тригон ретро Меркурий – Юпитер, който през целия ден ще способства положителното мислене и градивната преоценка на стари мисловни нагласи.

💜 Вторник, преди обяд някакви изненади ни предизвикват в часовете. Следобед около 16:00 ч. добри възможности, свързани с лекарства, медицински прегледи, изследвания, каузи и съпричастност. Вечерта около 19:00 ч. думата ни се чува и успяваме да наложим своите виждания. Вечерта в 23:07 ч. Луната навлиза във въздушния свят на Близнаци, за да стимулира обмена на идеѝ, информация и обществените контакти до петък. С ретрограден Меркурий - управител на знака, ще работим върху стари търговски и бизнес начинания, предишни желания за покупки в дните на Луна в Близнаци.

Вторник от 19:46 ч. до 23:07 ч. светилото остава без курс, време в което енергията пада и е време за отдих и крачка назад.

💛 Сряда, Честито Съединение, България! 🇧🇬 Честит празник, българи! 🎊🎆

В сряда преди обяд усещаме прилив на енергия и делата ни вървят с лекота. Вечерта около 22:00 ч. добри перспективи за общуване с любими хора. Около полунощ дребни спънки от транспортен или комуникационен характер може да се изпречат на пътя ни.

През целия ден властва прекрасна среща Слънце – Меркурий и тяхното обединение ни носи повече хармония и усещане за цялост между желанията на Аз-а и мисловните нагласи изградени във времето. Умело успяваме да облечем своите желания с думи.

🧡 Четвъртък, светилото не сключва значими аспекти и денят минава по-скоро лежерно, без някакво задвижване на процесите.

🌸 Петък, в ранното утро от 08:00 ч. сутринта Луната се качва на трон в своя знак Рак и до неделя вечерта подкрепя семейните въпроси, ремонтните дейности и преместванията. Комуникацията с родителите и децата е на почит и някакви задачи около техните нужди може да излязат на фокус в дните.

Петък около 13:30 ч. срещаме подкрепа и улеснения идващи от авторитети в живота ни. Късно вечерта е добре да внимаваме за авариѝ или някакви дребни инциденти, като да се ударим в нещо по невнимание, например.

🍀🍀🍀 Този петък – 8 СЕПТЕМВРИ е един от НАЙ-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ ДНИ в годината, защото Слънцето среща особено благодатно Юпитер и ни носи изключително хубаво усещане и оптимизъм за сбъдване на желаното. Мечтите ни се разгръщат с лекота, особено ако са свързани с пътувания, контакти с чужденци, висше образование, юридически въпроси. Всичко онова, което ни носи разширяване на хоризонтите е добре дошло и навлиза в живота ни лесно и без съпротивление. Срещаме много подкрепа, любов и късмет в плануваното.🦋

💙 Събота около 14:30 ч. добри часове, в които късметът е на наша страна и някакви добри възможности се разгръщат за нас. В късния следобед около 16:30 ч. добрата небесна подкрепа продължава и добрите перспективи също. Срещаме одобрение и подкрепа и се чувстваме добре в кожата си.🌻

⭐ Неделя на обяд прекрасен аспект ни подпомага да се свържем по-добре с нашите подсъзнателни нагласи и вярвания и да работим върху психологически блокажи. Добри часове за прояви на милосърдие и участия в каузи и добротворни инициативи. 🪷 Около 15:47 ч. избягвайте да влизате в конфликти, защото енергията се нагнетява и някой може да се опита да ни въвлече в някакви борби за надмощие. 💫

От 15:47 ч. до 19:36 ч. Луната остава без курс, време да дадем крачка назад в поривите за активности. 🐼 След 19:36 ч. светилото навлиза в огнения свят на знака Лъв, за да ни подкрепи в старта на следващата седмица със своята щедра и топла фиксирана енергия.🌼

Вълнуваща седмица, приятели! 🙂🌟

6 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Kommentarer


bottom of page