top of page

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♌➡♍➡♎➡♏

ВЕНЕРА В ЛЪВ ♌ 

(12 ЮЛИ 2024 г. – 5 АВГУСТ 2024 г.)

💚 ПОНЕДЕЛНИК сме под влияние на нарастваща Луна след началото на новия лунен месечен цикъл. От топлите чертози на лъвския знак тя ще подкрепя повече социални контакти, порив за забавления и време за хобита и спорт до вторник следобед.

През целия понеделник нямаме значими аспекти на Луната и това ни носи една лежерна енергия без особен тласък за събитийност. Може да се радваме на повече стабилност в емоционалните желания днес.

На фона на леката Луна имаме големи хармонични включвания от рачешката Венера към Уран в Телец и това ни носи един нов подход в работните дела и личните ни финанси. В романтичен план може да се разкрият добри възможности за флиртове, неочаквано време с любими хора, а защо не „любов от пръв поглед“ това е Уран все пак. ;) Заедно с този благодатен аспект Меркурий от Лъв също се включва добротворно към Юпитер, за да ни даде щипка оптимизъм в делата и желание за нови знания и разгръщане. Освен с Юпитер Меркурий включва и Възлите в картината и ни носи кармична подкрепа за промяна в нагласите, особено ако са свързани с пътувания и покупки, търговия, медии, социални мрежи.

💜 ВТОРНИК утрото е предизвикателно и някакви непланувани спънки изискват от нас повече усилия. От 09:04 ч. до 16:47 ч. светилото остава без курс – един дълъг часови период, в който е добре да не подписваме важни нови договори и да сме заети с рутинните дела. След този час Луната навлиза в земните простори на прагматичната Дева и до петък ще подкрепя всички онези, които са решили да разчистят вкъщи, да се освободят от ненужни дрехи, да започнат здравословен режим на хранене или просто да отделят повече време за домашния любимец.

През целия ден аспектът Юпитер – Възли продължава да е активен и ни носи добри възможности за нови опитности, знания, контакти с нови хора и култури. Някоѝ може да срещнат ново лично гуру или да се увлекат от философска концепция, която прави дните им по-хармонични.

💛 СРЯДА около обяд е добре да не изпускаме духа от бутилката, защото експресивност и положително настроение ни подтиква да отидем отвъд рутинното. Прекрасен аспект Слънце – Сатурн ни подкрепя в комуникацията с родители, срещаме улеснения в професионален план и шефовете може да ни поощрят с похвала или нещо друго като по-специално отношение. Добър ден за срещи с наставници и хора, които са някакъв авторитет в очите ни.

🧡 ЧЕТВЪРТЪК в ранното утро някоѝ извън нас може да ни предизвика към някакви действия, които дори да ни напрегнат в първия момент, крият добри възможности. Не подхождайте първосигнално и помислете, за да ги забележите. Следобед се усещаме в силите си и отмятаме повечето от задачите за деня. Вечерта часовете крият изненади.

През целия ден властва аспект Венера – Нептун от последен критичен градус на знаците – Рак и Риби. Ето защо може да се усети някакъв блокаж във финансовите въпроси и в партньорските отношения, не виждаме нещата ясно и може да влезем в някакви заблуди. Въпреки това аспектът подпомага творческото себеизразяване, затова не се колебайте ако усетите потребност да създадете нещо красиво. Вечерта планетата на любовта и справедливостта навлиза в знака Лъв, за да подсили летните страсти с повече поводи за радост, забавления и срещи. Лъвската енергия ще подкрепи детето във всеки един от нас, за да отделим време за себе си, да се срещаме повече с приятели, да посещаваме концерти и увеселителни събития, а също така да вложим промяна в лятната си модна визия. Лъвът ще властва на романтичния фронт до 5 август – всичко това ще даде повече сполука в делата на хората със Слънце, Асцендент или Луна в знака, а също така на другите огнени Овен и Стрелец. Близнаци, особено тези от първа декада ще усетят голямо раздвижване в личните дела. Везните също ще получат повече сполука с това разположение на Венера. Водолеѝ избягвайте спорове. Скорпионите и Телците ще се натъкнат на дребни спънки за разрешаване, но това е Венера и нищо не е толкова предизвикателно, дори нехармоничните ѝ аспекти. Дева и Рак е добре да обърнат внимание на здравето си и да си почиват повече. А Козирог и Риби може да се наложи да проявят психологическа гъвкавост в партньорските и професионални дела до 5 август.

🤍 ПЕТЪК си пием кафето с елегантна логична и мисловна Луна от знака Везни. Светилото остава в това разположение до неделя късния следобед, за да ни подкрепи в търсене на красивото и хармоничното в дните. Усетът към изкуство се засилва, желанието за посещения на културни събития – изложби, летни театрални сцени и концерти грабват вниманието. Добро време за обмяна на мисли и идеи. Емоционалният ни свят има повече интелектуално изражение и срещаме съмишленици, за да обменим интересни нагласи.

Още с навлизането си в знака едно хармонично побутване от новата Венера в Лъв осигурява някаква възможност в професионален или романтичен план. През целия ден властва обаче обтегнат аспект Венера – Плутон и светилото го задейства още с изгрева. Това ще ни донесе повече потребност да отстояваме позициѝ във връзка с близки романтични или бизнес отношения. Някой извън нас ни предизвиква към решение и това ни вади от зоната на комфорт. Добре е да балансираме, като използваме въздушната Луна за повече дипломация и открито споделяне на мнение и виждане на чуждата гледна точка.

💙 СЪБОТА следобед ни се разкриват добри перспективи за кратко пътуване, а също така за общуване със съседи или роднини.

🌞 НЕДЕЛЯ почти през целия ден имаме Луна без курс до 17:52 ч., ето защо не предприемайте важни нови начинания. Дайте си почивка. След този час светилото навлиза в предизвикателните води на Скорпиона, за да завършим седмицата по-емоционално, отколкото я започнахме.

От неделя се активира особено опасен аспект Марс – Уран, който ще бъде точен в понеделник (15 юли). Той може да предизвика някакви авариѝ и непредвидени ситуациѝ, особено ако са свързани със земя или валута, парични средства и притежания. Добре е да правим нещата бавно и концентрирано, да преглеждаме уредите дали са изключени, защото Уран понякога означава и проблем с електричество. Най-внимателни трябва да са хората със Слънце, Асцендент или Луна родени около 26 градус на знаците Лъв, Телец, Скорпион и Водолей (последна декада).

Свежа и лятна седмица, приятели! 🙂🥥

37 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page