top of page

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♌➡♍➡♎

Седмичен астрологичен хороскоп за юни.
АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

💚 ПОНЕДЕЛНИК нарастващата Луна се движи в първите градуси на знака Лъв, за да даде един огнен тласък на седмицата. Тя ще остане във фиксираната енергия до сряда и така ще подкрепи занимания, свързани с изкуство, театър, спорт, мода, забавления и деца. Повече динамика в дните ще усетят самите Лъвове и хора с асцендент Лъв. Добри дни за хора със силни Везни, Овен, Стрелец и Близнаци. Разбира се ако няма някакво негативно влияние активно в личните им карти за периода. Водолеѝ е добре да избягват спорове, дори да бъдат предизвикани. Деви и Раци е хубаво да отделят време за отдих. А Риби и Козирози ще трябва да проявят психологическа гъвкавост, заради нова за тях ситуация. Телци и Скорпиони са изправени пред трудности за преодоляване и е нужно да бъдат по-мобилизирани и организирани до сряда.

💜 ВТОРНИК в сутрешните часове възможности, свързани с пътуване и комуникация се разкриват пред някоѝ. На обяд и в ранния следобед се чувстваме в силите си и срещаме подкрепа. Вечерта около 17:00 ч. добри часове за споделяне и общуване с близки на сърцето ни хора. Дребни подаръци и жестове не са изключени. Вечерта внезапна ситуация ни предизвиква да преодолеем известни спънки. Светилото остава без курс от 22:16 ч. във вторник до 08:38 ч. в сряда, време да не започваме нови начинания и да полагаме подписа си върху важни документи.

През целия ден властва интензивен аспект между Марс и Плутон, който може да предизвика сериозни борби за надмощие. Също така може да срещаме ограничения идващи от хора, които искат да наложат свои виждания. Някакви авариѝ и природни катаклизми също може да се активизират в деня. Предизвикателства, свързани с транспорт и комуникация блокират хармоничното разгръщане на деня. А от своя страна Венера активира благодатно Хирон, за да работим успешно върху психологически блокажи и някакви здравословни теми по градивен начин. Както винаги небесните влияние са редица и оформят картината на деня.

💛 СРЯДА се събуждаме в 08:38 ч. с Луна вече в Дева. Подвижният знак до петък вечерта ще подкрепя отмятането на рутинни дела и задачи. Добри дни за преаранжиране на работната обстановка и разчистване в дома или офиса. Време за нуждите на домашните любимци. Хората със Слънце и Асцендент в знака ще усетят някакъв подем и обновление в дните. Близнаци и Стрелец ще срещат повече предизвикателства, а Риби е добре да избягват конфликти. Везните е хубаво да се погрижат за здравето си, а Лъвовете ще са по-фокусирани върху работни дела и личните им финанси. Хората със силен Скорпион, Рак, Телец и Козирог ще срещат повече подкрепа и късмет в дните. Водолей и Овен може да бъдат извадени от зоната им на комфорт в дните до петък вечерта.

А иначе в сряда на обяд усещаме прилив на енергия и движим заплануваното с лекота. Следобед е добре да балансиране емоционалните реакциѝ и да не изпадаме в ненужен идеализъм.

През целия ден имаме аспект Меркурий – Сатурн, който поставя препятствия на пътя ни, свързани с шефове, родители или други авторитети.

🧡 ЧЕТВЪРТЪК късно вечерта някакви противоречия и спорове може да се активират в общуването със съпруга или бащината фигура в семейството. И Слънцето и Меркурий активират Хирон в хармонична среща, отново за да подкрепят психологическата работа и разрешаването на здравословен проблем.

ПЕТЪК първите часове на деня стартират предизвикателно и е нужно да се потрудим и преодолеем някакви спънки. Около 10:00 ч. действаме по нов за нас начин в часовете и свободолюбивите пориви се засилват. В ранния следобед някоѝ препятствия идващи от любимите хора или работа изникват за разрешаване. Вечерта бъдете внимателни за заблуди и опити за измама. Не виждаме нещата ясно и някои може да ни побутне към неинформирано решение. Добри часове за творчество. След 21:12 ч. лунното светило влита във въздушното пространство на Везните, за да подкрепи повече общуването и срещите, социалните контакти и посещенията на културни и други обществени мероприятия до края на седмицата.

Особено оживление в дните ще усетят самите Везни и хората с Асцендент в знака. Овните е хубаво на избягват спорове. А Козирози и Раци да бъдат по-дисциплинирани. Хората със силни Лъвове, Стрелци, Близнаци, Водолеѝ ще срещат повече подкрепа и добра сполука. Телци и Риби е нужно да проявят психологическа гъвкавост, а Деви да обърнат внимание на личните си финанси, притежания и себеоценка. Скорпионите е хубаво да отделят време за отдих.

💙 СЪБОТНИТЕ ранни часове ни носят силен оптимистичен старт на деня. През останалата част от съботата няма активни аспекти – знак за повече лежерност и отмора.

🌞 НЕДЕЛЯ Венера среща предизвикателно Нептун, за да ни напомни да не вземаме важни решения по отношение на връзки, партньорства и финанси в деня, защото трезвата преценка ни убягва. Добър ден за изкуство и занаяти. Усеща се абсолютен застой в делата.

Хубава седмица от мен! 🪷🙂


30 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page