top of page

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♎➡♏➡♐➡♑


• ЮПИТЕР В БЛИЗНАЦИ- (26 МАЙ 2024 г. – 10 ЮНИ 2025 г.)

• СЛЪНЦЕ В БЛИЗНАЦИ - (20 МАЙ – 21 ЮНИ 2024 г.)

• ПЪЛНОЛУНИЕ В СТРЕЛЕЦ - 2°♐🌕 – 23 МАЙ – 16:53 ч.

• ВЕНЕРА В БЛИЗНАЦИ (24 МАЙ 2024 г. – 17 ЮНИ 2025 г.)

💚 ПОНЕДЕЛНИК в 16:00 ч. Слънцето навлезе във въздушния свят на знака Близнаци, за да засили любопитството в нас към всичко ново и свежо. Сезонът на Близнаци тази година е по-специален, защото в неделя и Юпитер навлиза в подвижния знак и още повече поставя акцент върху енергия на повече общуване и социални контакти, динамика в медийната среда и в търговията за следващата една година. Но за Юпитер в Близнаци ще пиша скоро. А иначе тази седмица лунният месец ще достигне своя пик в четвъртък. Но дотогава може да се усети повече раздвижване в рутинните задачи и дела, ангажираност по довършване на запланувани и заложени неща още по време на новолунието на 8 май 2024 г.

Нарастващата Луна в понеделник напредва по последните градуси на Везни, за да предаде щафетата на Скорпиона в първите часове на вторник.

💜 ВТОРНИК утрото се разкрива интензивно и наситено от знака Скорпион и в сутрешните часове някакви борби за надмощие може да изгреят на небосклона или препятствия, идващи от властимащи хора в живота ни. В късния следобед е добре да избягваме спорове, защото може да бъдем предизвикани.

💛 СРЯДА около обяд прекрасни часове за общуване с авторитети – родители, шефове или по-възрастни приятели. Работните дела се радват на подкрепа и улеснения. Късно вечерта някакви непредвидени ситуации може да ни накарат да реагираме по нестандартен за нас начин. През целия ден властва аспект Слънце – Плутон, който дава един палец нагоре за прокарване на личните ни цели и идеи. Думата ни се чува и успешно отстояваме своето.

🧡 ЧЕТВЪРТЪК преди обед светилото активира огромно струпване на аспекти между Луна - Венера – Юпитер – Нептун в последен градус и това носи засилване на някакви големи идеалистични представи, свързани с любов и романтика, работа и професионална реализация. Някоѝ извън нас може да ни предизвика към промени в тези области и да ни вкара в дилеми. Усещаме повече оптимизъм и желание да започнем нещо ново и различно в личен план, да навлезем в период на нови и интересни опитности. Крупната среща Юпитер – Нептун може да осигури добри възможности за хора заети с доброволчески организации и каузи, медицина, фармация или във връзка с бежанските въпроси в глобален план.

Луната остава без курс от 10:28 ч. до 11:24 ч. кратък период на забавяне в делата. След този час светилото нахлува в огненото царство на Стрелеца, за да активира все по-осезаемо ПЪЛНОЛУНИЕТО в 16:53 ч. от 2° -ри градус на знака. По този начин Оста на комуникацията и обученията, пътуванията и новите опитности, висшето образование се задейства и съсредоточава вниманието ни по някакъв начин върху теми, свързани с довършване на задачи от тези области. Самото пълнолуние включва хармонично Плутон, което от една страна осигурява някакви добри нови възможности, но от друга противоречия и необходимост от отстояване на своето също може да се наложи.

ПЕТЪК се радваме на Венера вече в знака Близнаци, от който до 17 юни ще се усети благодатно раздвижване в медийната среда, търговските сделки получават динамика. Любовните дела срещат многообразие и някакво раздвоение в предпочитанията. Добър период за пишещите хора и онези, които се занимават с обработване на информация, връзки с обществеността и журналистика.

Петък вечерта усещаме прилив на енергия да отметнем заложеното в часовете, въпреки че някакви допълнителни спънки и задачи, идващи от родители ще изискат от нас повече дисциплинираност.

💙 СЪБОТА следобед бъдете внимателни за някакви проблеми свързани с вода, като аварии например, или дребни опити за подвеждане от страна на хора от обкръжението ни в часовете. ОТ 17:47 ч. до 18:36 ч. Луната остава без курс минути на кратък застой. През целия ден властва силен хармоничен аспект Венера – Плутон, който ни подпомага думата ни да се чуе от любимите хора и да придвижим напред някакви финансови въпроси. След 18:36 ч. светилото навлиза в земния свят на Козирог, за да завършим бурната седмица с повече практичност и заземеност. Подкрепата на Козирога ще ни осигури една сдържаност в емоционалните реакции и добра организация в целите за уикенда.

🌞 НЕДЕЛЯ големият благодетел Юпитер вече е навлязъл в света на Близнаци, за да осигури една мащабна промяна в циркулирането на информационните потоци и начините за информиране. Юпитер е принципът на разширението, а Близнаци управляват всичко ново, актуално. Това ще осигури една прекрасна среда за обмен на мисли, идеи и възгледи през следващата една година от престой на планетата. Всичко това ни носи шанс за нови открития, които може да променят значително възгледите ни за света, който познаваме. Но съвсем скоро ще разгърна повече своя анализ за Юпитер и престоя му във въздушния знак. ♊

Интересна и цветна седмица, приятели! 🙂🍓

6 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page