top of page

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♌➡♍➡♎


МЕРКУРИЙ В ТЕЛЕЦ - (15 МАЙ – 3 ЮНИ 2024 г.)

• СЛЪНЦЕ СЪВПАД ЮПИТЕР В ТЕЛЕЦ 🍀 🌞🍀 🌞🍀

💚 ПОНЕДЕЛНИК в 13:36 ч. Луната застъпи по градусите на знака Лъв и до четвъртък ще подкрепи социалните контакти, сценични изяви – репетиции, изложби, концерти; забавления, хобита и време отделено за децата и техните нужди. Може да обърнем повече внимание на външен вид и стил на обличане, да отидем на фризьор или на покупки. Като цяло желанието да сме в центъра на вниманието се засилва в такива дни.

Понеделник в късния следобед сме предизвикани към някаква малка дилема, идваща от волеви и силни хора в живота ни. През целия ден властват два главни аспекта – първият Слънце – Уран, който изисква от нас да подходим по нов и нестандартен начин в живота си, като променим нещо във външен вид или навици, поведение. Вторият аспект Венера – Сатурн ни осигурява добри перспективи идващи от авторитетни фигури, това е един дисциплиниращ аспект, който ни държи организирани по повод на работни ангажименти или взаимоотношения с любими за нас хора.

Понеделник Меркурий напуска и ретроградната сянка и освобождава в пълна степен всичко онова, което забави през април.

💜 ВТОРНИК, нарастващата Луна стартира деня със силен тласък и енергия в нас. Задвижваме делата със замах и придвижваме напред доста от заплануваното. Късно вечерта някакви дребни спънки, свързани с близки приятели, половинка или родители може да ни накарат да отделим повече внимание.

💛 СРЯДА преди обяд стартира енергия, свързана с непредвидени ситуациѝ изискващи да проявим повече дисциплина и да вложим допълнителни усилия. Този аспект продължава и в ранния следобед, когато срещаме спънки от личен характер и необходимост да се потрудим. Вечерта усещаме ентусиазъм и известна доза нездрав оптимизъм в часовете. От 19:41 ч. до 00:33 ч. Луната остава без курс, време за пауза и почивка.

Сряда Меркурий най-сетне напуска знака на своята ретроградност Овен и навлиза в земните чертози на Телеца. В него „лекокрилата“ планета ще остане до 3 юни 2024 г. Това разположение ще насочи нашия фокус върху работни процеси и заетост, лични финанси и притежания. Желанието за изтънчени блюда също може да се засили и потребността да се поглезим може да излезе на преден план. Добре е да балансираме в покупките, особено ако са от луксозен характер. В глобален и обществен план темите за някакви промени във финансовите системи и начини за разплащане, валути ще започнат да се дискутират по-осезаемо в периода и паричните промени, които съвпадът Уран – Юпитер „пося“ през април с бавни, но сигурни стъпки ще започнат да се развиват. Но разбира се това е един цикъл, чиито резултати ще забележим публично и реално след известно време.

🧡 ЧЕТВЪРТЪК сутрин си пием ободряващата напитка с Луна в знака Дева. Тя ще остане в земния знак до събота на обяд, за да засили чувството ни за ред и простота в дните. Изчистените линии и потребността от организация и чистота се засилват; животът на домашните любимци излиза на фокус; а някои от нас ще са по-ангажирани с рутинни работни дела или здравни въпроси, като посещение на зъболекар или посещение с цел повишен тонус във фитнес залата. Здравословните навици са подкрепени.

ПЕТЪК преди и около обяд сме предизвикани към спорове от шефове, родители или други авторитети. Вечерта се наслаждаваме на добри часове, свързани с любимите хора. Някоѝ може да получат неочакван подарък или дребна сума пари, да станат обект на мил жест от близки хора. От петък вечерта се активира аспект Венера – Уран, който в събота става абсолютно точен и засилва своето влияние. Той носи промени и внезапни изненади, като непредвидени ситуации, свързани с лични и професионални взаимоотношения.

Петък е побрал в динамичната си звездна картина и един предизвикателен аспект Меркурий – Плутон. Ето защо е добре да бъдем изключително внимателни ако тръгваме на път. Някакви спънки, изискват от нас да проявим самоорганизираност и да положим повече усилия, особено ако са свързани с покупки, пътувания и общуване с хора от непосредственото ни обкръжение, които обичат да се налагат.

💙 СЪБОТА сутрин утрото изгрява особено приповдигнато и се чувстваме добре в кожата си. Привличаме внимание и споделяме себе си със замах. Заедно с това обаче е хубаво да внимаваме за заблуди и подвеждане идващо от хора извън нас. Луната остава без курс от 12:08 ч. до 13:22 ч. прозорец, в който кратък застой забавя процесите. След този час светилото навлиза във Везни и открива нови хоризонти за действие и попътен вятър в начинанията. Следобед думата ни се чува и прокарваме с лекота свои виждания и желания.

През целия ден освен аспекта Венера – Уран, активен от петък вечер, си имаме и благодатна среща на Слънцето. Тази среща прави съботния ден един от НАЙ-КЪСМЕТЛИЙСКИТЕ дни в годината, защото Слънцето среща Юпитер големия благодетел в съвпад в Телец от 28 -ми градус на знака. Това ще ни осигури климат за нови начинания, пътувания, контакти с чужди култури, изучаване на език или философски учения, семинари, всякакви форми за разширяване на мирогледа и нови опитности са добре дошли. Вътрешно усещаме аспекта като една позитивна гледна точка и ентусиазъм. Пожелайте си нещо, на такъв аспект желанията има голяма вероятност да се сбъднат. 🍀 🍀 🍀

🌞 НЕДЕЛЯ през целия ден властват отново два силни аспекта и някаква кармична окраска декорира нашите действия. Добри възможности се разкриват за заетите с творчески дейности, каузи и доброволчески инициативи или за дела, свързани със здраве и лечение.

В късния следобед в часовете се активира аспект, в който някой ни предизвиква към повече усилия, извън нашите желания.

Разкошна и късметлийска седмица, приятели! 🙂 🪷

1 преглеждане

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page