top of page

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♑➡♒➡♓➡♈


ВЕНЕРА В ТЕЛЕЦ ( от 29 АПРИЛ до 24 МАЙ 2024 г.)

• МАРС В ОВЕН ( от 1 МАЙ до 9 ЮНИ 2024 г.)

• СТАЦИОНАРЕН ПЛУТОН sRx♒2°06’🪐

💚 ПОНЕДЕЛНИК

Страстната седмица се разгръща за нас с намаляваща Луна от знака Козирог. Земната енергия внася доза практичност в часовете и ни дава възможност да насочим внимание към вече започнали начинания и довършване на рутинни задачи до вторник вечерта. Следобед и късно вечерта получаваме добри възможности, идващи от авторитетни фигури в живота ни. Дребни спънки от транспортен и комуникационен характер може да занимават нашето внимание. От неделя е активен аспект Марс – Нептун, който и днес ще размива границите, действаме интуитивно; творческите занимания са подкрепени и получаваме прилив на вдъхновение свише. Не е добър ден за вземане на важни решения, но уменията за лавиране се засилват. Добре е да внимаваме за дребни инциденти.

Понеделник Венера напуска Овена и навлиза в силни позиции в собствения си знак Телец до 24 май. Период, който да засили финансовите процеси и търговския обмен; въпроси, свързани с работа намират подкрепа и улеснения. Склонността към скъпи придобивки се засилва, някои може да си купят красиви декорации за вкъщи и да реорганизират нещо в домашната обстановка. Най-положително ще се отрази това разположение на Дева и Козирог. Риби и Раци ще срещат добри възможности. Самите Телци са най-облагодетелствани от аспекта, но при Телците от трета декада текат крупни промени в личността, които много често са съпроводени с натрупване на напрежение. Отделете време за почивка и се поглезете. Вие знаете как.

💜 ВТОРНИК до обяд сме подкрепени за някакви положителни промени с цел разширяване на мирогледа, посредством четене на книги, курсове, контакти и обучения, пътувания. Действаме нестандартно и добрите идеи кацат на рамото ни. Усещаме прилив на оптимизъм. Следобед и вечерта интуицията ни е на висота и отмятаме делата инстинктивно. Добре е да внимаваме за самозаблуди и хора, които може да искат да ни подведат. Алкохолът е противопоказен. В 18:20 ч. Луната навлиза във въздушния свят на Водолей и до петък подкрепя свързването с повече хора и общуването. Приятелският кръг се раздвижва и обменяме мисли и идеи с хора, с които имаме сходни възгледи. Късно вечерта избягвайте крайности в реакциите, особено по отношение на партньори и финанси.

Марс напуска последния знак от астрологичното колело – кармичните Риби и навлиза във владение в Овен до 9 юни 2024 г., за да даде изключителен импулс за действие и промяна. Всичко онова, което Меркурий забави през април като неща, които затъмнението е заложило Марс ще ги задвижи значително и придвижи напред. Добър период за развиване и изграждане на нови начинания. Енергия няма да ни липсва.

💛 СРЯДА около обяд и следобед срещаме препятствия и е необходимо да се потрудим допълнително. Плутон е стационарно - ретрограден от 2 -ри градус на Водолей и Венера го активира в сряда предизвикателно. Това ще доведе до някакви сблъсъци свързани с борби за надмощие и власт. Партньорските отношения – семейни, бизнес и с близки хора може да срещнат предизвикателства. Някакви световни и обществени борби за надмощие, свързани с финанси ескалират до крайности в реакции и процеси. В личен план някакво негодувание в работната среда също може да ни предизвика към отстояване на позиции.

🧡 ЧЕТВЪРТЪК преди обяд някакви инциденти и неочаквани събития изискват от нас дисциплинираност. Добре е да бъдем особено внимателни в действията си и премерени в изказвания. Темите за прераждане, психология, загадки и криминални разследвания, тайни общества, власт и влияние излизат много осезаемо на преден план в обществения информационен поток и живот. Луната остава без курс от 12:28 ч. до 21:51 ч., време в което да дадем крачка назад. След този час светилото навлиза в знака Риби и до Великден ще засили теми като религия, духовни интереси, съпричастност, творческо себеизразяване – все пак яйца ще се боядисват. 😉 🪺

ПЕТЪК в ранното утро дребни добри възможности идващи от любими хора ни се предоставят в часовете. Вечерта сме в центъра на вниманието и думата ни се чува.

През целия ден властва аспект Марс – Плутон, който се активира от четвъртък. Той от една страна осигурява перспективи за налагане на лични виждания и мнения, от друга води до някакво ескалиране на напрежението и разрастване на борби за надмощие както в личен, така и в обществен и световен план. Усещаме интензивен прилив на енергия да доведем докрай желаното, концентрацията е на изключително ниво. Има риск балансът да се загуби. Разпети петък се разгръща за нас особено динамичен.

💙 СЪБОТА

В празничната Велика събота срещаме отговорности, свързани с родители в първите сутрешни часове. Около обяд и следобед добри перспективи за нови изживявания, опитности и пътувания. Вечерта границите се размиват и не виждаме нещата ясно. Добре е да не прекаляваме с удоволствията.

🌞 НЕДЕЛЯ

Христос Воскресе, приятели! ☺✨ Здраве и благодат в семействата! 🍀🐣

Неделя си имаме Луна вече в знака Овен обединяваща сили с Марс, която ни осигурява значителен фокус върху Аз-а и неговите нужди, а също така прилив на сили и устрем към желаните неща в празничния ден. Добри дребни възможности идващи от властимащи в първите часове на деня дават тласък на случващото се.

Хармонична и пъстра седмица! 🙂🪐

2 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

コメント


bottom of page