top of page

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♎➡♏➡♐➡♑


• ПЪЛНОЛУНИЕ в СКОРПИОН 04°♏18` 🌕 (24 АПРИЛ 2024 г.)

💚 ПОНЕДЕЛНИК Луната се намира на два дни разстояние от предстоящото пълнолуние и активира с пълна сила, онова което е заложено на затъмнението в началото на месеца като събития за придвижване, довършване и изчистване. Светилото се движи по градусите на знака Везни до вторник вечерта и ни осигурява повече такт и дипломатичност в общуването. Около обяд може да ни предизвикат към спорове и да срещаме разминаване в комуникацията. Точно в този момент въздушната Луна може да отработи ретроградния Меркурий в Овен, използвайки качеството на Везни да проявяват разбиране виждайки и двете страни на съответен спор.

💜 ВТОРНИК си имаме Луна без курс почти през целия ден до 18:20 ч. време, в което новите начинания не са подкрепени и е хубаво да не стартираме нови опитности. Отделете време за повече паузи и почивка. След този час светилото навлиза в дълбините на фиксираната енергия на Скорпиона и до петък емоционалността се засилва, интензивно желание за доминиране и налагане на мнението може да се усети. Добре е да не изпадаме в крайности. През втората половина от деня срещаме потребност да отстояваме себе си, а също така може да бъдем въвлечени в някакви предизвикателства, свързани с борби за надмощие.

💛 СРЯДА в първите часове в 02:48 ч. настъпва априлското ПЪЛНОЛУНИЕ ОТ 4 -ти градус на Скорпиона. След този своеобразен енергиен лунен пик, постепенно ще се усети отслабване на хватката и повече лекота, особено след четвъртък. Сряда вечерта благодатно време за общуване с родители и по-авторитетни приятели.

🧡 ЧЕТВЪРТЪК около обяд и в часовете следобед може да бъдем предизвикани към някакви решения и да подходим по нов и нестандартен за нас начин. Разбира се, придружени с доза напрежение, хубавото е, че имаме избор в дадената ситуация. Вечерта усещаме повече енергия и динамично отмятаме заплануваното. Меркурий е стационарно директен четвъртък и петък и някаква потребност за пазаруване може да се засили в нас. Също така някакви въпроси с кола и транспорт може да излязат на фокус. Планетата активира Възлите и изпъстря с кармична окраска дните на своята стационарност.

❤ ПЕТЪК, Меркурий вече е директен, но ще му трябват ден-два да възстанови скорост и да тръгнат мисли и дела в посока напред. Ще се усети освождаване на вибрациите. След 13 май планетата ще напусне и ретроградната сянка и съвсем ще се активира новото в личните и обществените нагласи.

А иначе в петък Луната ни буди от огнените и любопитни предели на Стрелеца, за да внесе повече оптимизъм и желание за изучаване на нови езици, нови култури и всичко онова, което ни обогатява духовно до неделя на обяд. В ранното утро светилото ни осигурява добри възможности думата ни да бъде чута и да прокараме свои виждания. 🌞

💙 СЪБОТА преди обяд общуваме с лекота и въпроси, свързани с транспорт срещат подкрепа и улеснения. Заедно с това някакви предизвикателства идващи от родители, шефове или по-възрастни хора в живота ни изискват повече дисциплинираност.

🌞 НЕДЕЛЯ, преди обяд срещаме някакви пречки за преодоляване, заради които трябва да се потрудим допълнително. Добри часове за общуване с любими хора, може да получим малък подарък. От 10:31 ч. до 12:37 ч. намаляващата Луна остава без курс, време да дадем крачка назад и да се насладим пълноценно на празника – Цветница е! 🌷🌱🌷🌷 Честит празник, именици! ✨☺След този час светилото навлиза в земните чертози на Козирога и ни осигурява възможност да подходим практично и да се организираме по-ефективно в първите дни на новата седмица.

През целия ден властва аспект Марс – Нептун и обвива в идеалистични и розови представи празничната неделя. Интуицията води действията ни в неделя и понеделника на последната седмица от април. Някакви въпроси, свързани с вода и водни басейни може да излязат на фокус по-осезаемо в дните.

Цветна и споделена седмица, приятели! 🌻🙂🍀🌼

4 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page