top of page

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♑➡♒➡♓➡♈
(1 – 7 април 2024 г. )

Светилото се намира в последната си фаза преди новото начало на предстоящото Слънчево затъмнение на 8 април 2024 г., но до интензивното НОВОЛУНИЕ си имаме цяла една седмица, която започва със стационарен Меркурий. Желанието ни за покупки се засилва в тези първи дни от седмицата и затова е добре да премислим имаме ли нужда действително от този нов атрибут за дома или нас си.

💚 И така в ПОНЕДЕЛНИК, Луната е в заточение от знака Козирог и води до ограничаване на емоционалните реакции до сряда на обяд. Но за сметка на това ни осигурява, трезв ум и повече организираност в дните. Понеделник вечерта около 20:00 ч. усещаме прилив на енергия.

💜 ВТОРНИК ранното утро ни събужда с необходимост да свършим нещо извън заплануваното. Заедно с това срещаме добри възможности идващи от авторитети. Следобед около 14:00 ч. изключително положителни часове, изпълнени с оптимизъм. Земният тригон ни позволява да стабилизираме материалната страна от живота, докато разгръщаме новите си идеи и опитности. Вечерта около 20:00 ч. някаква малка изненада изгрява на хоризонта.

💛 СРЯДА в ранното утро получаваме добри перспективи, осигурени от любими хора или във връзка с работа и финанси. Но заедно с това е нужно да сме по-дисциплинирани във връзка с транспортни, логистични, образователни, търговски или комуникативни процеси. Склонни сме да идеализираме и действаме интуитивно. От 08:40 ч. до 12:08 ч. светилото остава без курс, време да не подписваме важни договори и да не стартираме нови начинания. След 12:08 ч. Луната навлиза в света на идеите и Водолея. Оттам тя ще постави акцент върху общуването с приятели и съмишленици до петък в ранния следобед. Сряда следобед желанието за налагане се засилва и може да бъдем въвлечени в борби за надмощие. През целия ден властва аспект Венера – Нептун, който ни носи един „пухкав“, розов подход в романтичните дела. 🩷 Добре е да внимаваме да не бъдем подведени от любими хора и да не вземаме важни решение за връзки и финанси в този ден, за да не се окаже че сме жертвали себе си в името на значимите други в живота си.

🧡 ЧЕТВЪРТЪК около 13:00 ч. добри възможности за Аз-а, социалните контакти са подкрепени. Добри перспективи, свързани с деца и творчество. Вечерта около 17:00 ч. желанието ни за експанзия и нещо ново среща някакви препятствия. В късните часове може да се натъкнем на непредвидена ситуация, дребна авария или неудобство. Слънцето е в съвпад със Северния възел в Овен и през целия ден ще ни предизвиква да работим по някакви кармични лични теми и въпроси. Те може да са свързани с поемане на допълнителни отговорности и израстване.

ПЕТЪК в ранното утро светилото включва ретроградния Меркурий в картината и работим в часовете върху стари нагласи, които носят в себе си добри възможности за в бъдеще. От 08:39 ч. до 14:12 ч. Луната остава без курс, време за отдих, преразглеждане и крачка назад. След този час светилото навлиза в знака Риби, проявявайки емоционалната ни природа по-свободно и засилвайки интуитивните ни реакции и действия още повече до неделя.

В петъчния ден Венера подсилва предстоящата огнена енергия на Слънчевото затъмнение, навлизайки в Овен до края на април. Осигурявайки добра сполука за огнените Овен, Лъв и Стрелец, а също за Близнаци и Водолей.

💙 СЪБОТА около 08:00 ч. прилив на енергия ни подпомага в заплануваното. Около 12:00 ч. някакви отговорности и ограничения, идващи от родители, излизат на фокус. Вечерта около 19:00 ч. ентусиазъм и оптимизъм ни води в часовете към повече общуване.

През целия ден властва аспект Венера – Плутон, който ни осигурява добри възможности, свързани с взаимоотношения или финанси, идващи от властимащи хора в живота ни.

🌞 НЕДЕЛЯ около 10:00 ч. сме сложили розовите очила и не виждаме нещата трезво, но за сметка на това музата ни вдъхновява за творчество. В 14:25 ч. Луната навлиза в знака Овен, за да се подготви за предстоящото начало на новия лунен месец, а и ново начало за предстоящите месеци. Личните желания излизат на преден план и около 17:00 ч. добри часове думата ни да бъде чута. Вечерта около 18:00 ч. благодатно време за срещи с любимите хора, някои може да получат дребен подарък или да станат обект на мил жест.

🌸Балансирана и пролетна седмица, приятели!🌸

Диляна

5 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page