top of page

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♉➡♊➡♋


Красивото светило от днес навлезе в своята последна затихваща фаза от месечния си цикъл. Това движение на Луната насочва вниманието ни към повече време за почивка, паузи, леки натоварвания и довършване на рутинни ежедневни задачи. Добре е да обърнем внимание на тонуса си и да се подкрепим с балансирано хранене и пълноценно време за сън. 🌻

💜 А иначе вторник светилото се движи по градусите на знака Телец и подпомага процеси, свързани с растениевъдство, градинарство и кулинария. Добре е да не прекаляваме с храненето, защото както знаем Телецът обича да си угажда. ♉ Планетата управител Венера продължава да е ретроградна и това ни носи допълнителна нотка на внимание, относно темите на знака – финанси и материални притежания. Хубаво е да избягваме ненужни покупки и разхищения. Около 11:00 ч. сме под влияние на прекрасен аспект, носещ ни повече добро настроение и желание за нови знания и опитности, като срещи с хора или просто прочитане на интересна статия. 💓 Следобед около 13:00 ч. някакви дребни спънки изискват нашето внимание. Вечерта около 18:00 ч. сме подкрепени от прилив на енергия и повече желание за отмятане на заплануваното.

💛 Сряда, преди обяд благодатен аспект подкрепя творческата ни страна. Някакви добри възможности, свързани с лечение, фармация и каузи може да излязат на фокус в часовете. 🌊 Следобед около 13:00 ч. добри часове, в които да успеем да наложим своите виждания, думата ни се чува и се чувстваме силни и значими. От 13:38 ч. до 16:05 ч. светилото остава без курс, време, в което да не подписваме нови договори и да не стартираме важни нови начинания. 🐼 След 16:05 ч. Луната навлиза в любопитния спортен свят на Близнаци и живота започва да придобива повече пъстрота и летеж, все пак въздушният знак знае как да се забавлява и да не му е скучно. 🏓 Светилото ще остане в Близнаци до събота, за да стимулира общуването и срещите с приятели. Информираността излиза на преден план в дните. 📰

А иначе през цялата сряда сме под влияние на предизвикателен аспект Венера – Уран, който ни подтиква да сме особено дисциплинирани по стари въпроси, свързани с финанси, които може да изникнат от нищото за преразглеждане. В романтичните и партньорските връзки може да срещаме предизвикателства и някакво желание за разнообразие да се надигне особено свободолюбиво в нас. Заедно с този аспект си имаме и хармонична среща Меркурий – Юпитер, която ще подпомогне себеизразяването, може да не му мислим много много какво казваме. Мислите стават една идея по-оптимистични и с нагласа за пътувания, нови хоризонти и срещи. ✈

🧡 Четвъртък, вечерта около 21:00 ч. някакви дребни спънки идващи от роднини, съседи или имащи транспортен характер може да излязат на фокус.

❤ Петък, около 09:00 ч. сутринта добри възможности, идващи от любимите хора ни подпомагат в заплануваното. Вечерта около 20:00 ч. не виждаме нещата ясно и е добре да избягваме да вземаме важни решения. Под влияние сме на нездрав идеализъм и може да станем обект на дребна измама. Хубаво е да се внимава с алкохол или лекарства в часовете. 🚫🍸💊

💙 Съботното утро изгрява с все по-намаляваща Луна на трон в Рак, за да увенчаем седмицата с един уикенд насочен повече върху потребностите на дома, семейството и всичко онова, което ни носи повече уют и усещане за сигурност. 🏡 В събота около 11:30 ч. добри часове за общуване с родители или други авторитети в живота ни. Срещаме подкрепа от тях.

🌞 През целия ден властва благодатен лечебен аспект Слънце – Хирон, който позволява да се освободим от личностни блокажи и вярвания по един плавен и неусетен начин. А също така някакъв добър съвет или прозрение може да доведе до разрешаването на стар здравословен проблем.

⭐ Неделя, ранното утро ни пълни чашите за кафе ☕ с добри възможности и ведър тонус подкрепени от Юпитер. На обяд хармонични перспективи за кратки пътувания и повече комуникация и обмен на информация. Вечерта около 20:00 ч. лек прилив на енергия ни задейства да отметнем някоя домашна задача с повече устрем.

💞 През цялата неделя властва хармонична среща Слънце – Венера, тя може да ни донесе някакви дребни придобивки или стари приятели да напомнят за себе си. Чувстваме се добре в кожата си и сме център на вниманието.

Свежа лятна седмица, приятели! 🙂🍉

1 преглеждане

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page