top of page

🌺СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♈➡♉➡♊➡♋* МАРС В ДЕВА – ХОРОСКОП ЗА ЗНАЦИТЕ (10 юли – 28 август 2023 г.)


* МЕРКУРИЙ В ЛЪВ (11 юли – 29 юли 2023 г.)💚 Започваме новата седмица с Луна в последна затихваща фаза от своя цикъл. Дни, в които да реализираме вече стартирали начинания и по-скоро да отделим време за по-качествена почивка и отмора. Светилото през целия понеделник ще се намира в знака Овен, за да фокусира енергията върху Аз-а и личните желания и потребности, с риск да опитаме да налагаме в повече своите възгледи. Вечерта около 19:00 ч. прекрасни часове за време с любимите ни хора, някоѝ може да получат малък подарък или дребна сума пари. През целия ден властва обтегнат аспект Меркурий – Плутон, който ни предизвиква да балансираме в общуването, защото нещата могат да ескалират и да се впуснем в конфликт за надмощие. Това важи особено силно за хората, които имат Слънце, Асцендент или Луна в последни градуси на Рак, Козирог, Овен или Везни.

🪐🌟На фона на огнената картина в понеделник, някак скрито и незабележимо се прокрадва новият ни Марс вече от знака Дева. Той ще остане в земните предели до 28 август 2023 г., за да повиши нашата наблюдателност и аналитичност в действията. Мотото на това разположение е „С прецизност към съвършенство…“, нещо което въпреки красивото звучене е една утопична мечта. И въпреки, че идеалности в реалния живот не съществуват, на този Марс в Дева нищо няма да ни попречи да се опитаме да ги потърсим. Това разположение на червената планета ще ни осигури добри възможности да започнем да се храним по-здравословно или да добавим нов вид активност в нашето ежедневие с цел по-добрата обща кондиция на тялото. Марс в Дева е склонен да се преработва и да се нагърбва с повече задачи, отколкото време и възможности реално има. И въпреки, че ще успеем да свършим безброй задачи, в края на пътеката може да се окажем тотално изчерпани откъм енергия. Затова е добре да балансираме в дните на престой на планетата в знака. Трудолюбието граничещо с работохолизъм може да създаде предпоставки за събиране на нервно напрежение, ето защо е добре да си осигуряваме качествени паузи между отделните ежедневни задачи. Това разположение ще се усети най-силно от хората със Слънце, Асцендент или Луна в знака Дева ♍. Те е добре да внимават за дребни инциденти, като правят нещата бавно и с внимание, също така е добре да отделят време за разходки сред природата. Риби ♓ може да се усетят предизвикани да влязат в конфликти и също може да усетят напрягащо това разположение. А Стрелец ♐ и Близнаци ♊ може да усетят спънки в делата и необходимост от повече от обикновено усилия. Особен попътен вятър и късмет в действия и начинания ще имат Козирози ♑ и Телци ♉, като последните обаче въпреки, че ще срещат предизвикателства от предстоящата ретроградна Венера ще получават някаква подкрепа и улеснения в заплануваното. На Овните ♈ и Водолеѝте ♒ ще им се наложи да подходят по нов начин и да се приспособят към нова за тях ситуация. Лъвовете ♌ ще насочат повече усилия към работни процеси и личните си финанси. Везните ♎ може да насочат своите действия към повече духовна литература и семинари, или да се почувстват по-отпаднали от обикновено. Скорпиони ♏ и Раци ♋ ще се радват на добри възможности и нови перспективи.

💜 Вторник, утрото изгрява земно и практично, защото светилото е навлязло в знака Телец. И до четвъртък сутрин ще подпомага занимания, свързани със земя и природа, като градинарство или излети на открито, планински преходи и други. Това силно разположение на Луната ще ни осигури по-голяма стабилност в емоционалните реакциѝ и повече такт в общуването. Следобед около 15:00 ч. добри възможности се разкриват за нас във връзка с авторитети – родители, шефове. Късно вечерта усещаме повече ентусиазъм и се чувстваме щастливи в часовете.

Меркурий от водното царство на знака Рак скача огнено и в Лъв, за да даде щипка плам и яркост в общуването до 29 юли 2023 г. Мислите са фокусирани повече върху забавления, удоволствия, занимания с децата или творчески проекти. Навлизайки в знака „лекокрилата“ планета образува предизвикателен аспект с възлите и слага на пътя ни някакво препятствие. То може да има транспортен, логистичен, комуникационен или технологичен характер, но ще изиска от нас някакво внимание в деня. Хубавото е, че заедно с този аспект новия Марс среща също възлите особено благодатно, така че ще срещаме попътен вятър и кармична подкрепа в действията.

💛 Сряда, следобед около 15:00 ч. хармонични часове, в които се чувстваме подкрепени и добре в кожата си. Около 19:00 ч. някакви дребни изненади може да ни създадат дискмофорт. През целия ден властва нехармоничен аспект Слънце – Хирон, който ни предизвиква към някакви по-активни действия и повече дисциплинираност, свързани със здраве или психологически блокажи.

🧡 Четвъртък, утрото стартира благодатно и около 9:00 ч. успяваме да налагаме своите възгледи с лекота. От 09:10 ч. до 10:26 ч. светилото остава без курс кратък период, в който е добре да не подписваме важни документи. В 10:26 ч. Луната навлиза във въздушното пространство на двойнствените Близнаци и до събота вечерта пробужда в нас жаждата за повече информираност, пъстрота, разнообразие и срещи с приятели. Четвъртък около 14:00 ч. някакви спънки в действията ще забавят придвижването на текущи задачи напред. Вечерта около 19:00 ч. добри часове за общуване и обмяна на мисли и идеѝ. Късно вечерта някакви ограничения и отговорности идващи от родители може да излязат на фокус преди лягане.

❤ Петък, през целия ден сме подвластни на хармоничен аспект Слънце – Уран, който ни подтиква да правим нещата по новому, да разчупим статуквото и да подходим нестандартно в желанията. Може да се радваме на гениални идеи, добри хрумки и някакви свежи възможности, свързани с нови технологиѝ и прогресивно развитие. Заедно с този аспект през целия ден е активен и аспект Меркурий – Сатурн, който ще ни постави в нова за нас ситуация в мисловен план, зададена от по-възрастни приятели, родители или други авторитети в живота ни.

💙 В събота около 15:00 ч. някакви неясни обстоятелства ни предизвикват да бъдем по-дисциплинирани. Добре е да внимаваме за измами с пари или във връзка с любимите ни хора. Някаква нова ситуация, свързана с финанси, носеща известни възможности ни кара да бъдем по-внимателни и да положим повече усилия в часовете.

⭐ Неделята стартира с Луна на трон от знака Рак преди НОВОЛУНИЕТО в понеделник и сключвайки само хармонични аспекти през целия ден, ни осигурява вътрешен синхрон и спокойствие за качествена почивка и време за дома и семейството. Сутринта около 09:00 ч. срещаме сполука и подкрепа от родители. А вечерта около 19:00 ч. се носим на крилете на оптимизма и доброто усещане за повече радост, красота и добри часове за споделяне на ентусиазъм.🦩


Свежа и прекрасна седмица, приятели! 🙂🌻


2 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page