top of page

🌟 СЕДМИЦАТА НА ПЪЛНОЛУНИЕТО 🌕9°♒


Седмицата стартира със земна Луна преди ПЪЛНОЛУНИЕ в заточение от знака Козирог. Тя ни осигурява едно задържане в емоционалните потребности до вторник сутринта. Но заедно с това сме по-организирани от обикновено, в отмятане на повече от задачите за деня. А иначе понеделник около 19:00 ч. някаква изненада може да излезе на преден план, под формата на неочаквана среща, подарък или разговор.

Вторник, утрото настъпва с навлизането на светилото във въздушното пространство на Водолея, за да посрещнем в 21:32 ч. лятното ПЪЛНОЛУНИЕ от 9° градус на знака. Самото пълнолуние вече активира темите за промяна, бунт, революция, свобода и обединение на групи от хора с общи виждания, всички те управлявани от Водолей. Към пълнолунието наблюдаваме силно изявен Марс в един доста аналитичен знак като Девата, окриляван в тригон от земния мащабен Юпитер, който определено ще осигури известно гориво за действия в придвижване на желана промяна, заложена в личните ни и държавни астрологични карти. Така или иначе, онова на което е подвластна единицата се повтаря в цялото, защото ние сме жив организъм от взаимосвързана енергия.

Напрегнатата среща между Плутон и Възлите, която вече се разпада и постепенно отслабва своята сила, свърши своето и кармичния двигател на това лято е задвижил колелото на промените.

В деня на ПЪЛНОЛУНИЕТО сме под влияние на нехармонична среща между Меркурий – Сатурн, тя ще ни осигури някакви напрегнати разговори с шефове, родители, авторитети в живота ни, също така може да предизвика някакви търговски или политически спорове. Нещо, което не е нещо ново. Венера продължава да е ретроградна, ето защо онова, което се залага като промени, особено във връзка с финанси, разплащателни системи и парични единици ще получи явна реализация и гласност след октомври, когато Венера ще излезе окончателно от своята сянка и ще присъстваме на първото Слънчево затъмнение в дипломатичния знак Везни. Едно затъмнение, което говори за повече воля за взаимен компромис и разбирателство, а също така за сключване на нови договори за икономически обмен.

Сряда, светилото навлязло в последната си намаляваща фаза, ще ни даде две седмици, в които да довършваме, реализираме заложеното в началото на лунния месец. Разбира се, говорим за текущи рутинни дела, защото Венера блокира професионалното развитие и новите начинания в тази област. Сряда около 18:00 ч. някакви изненадващи дребни спънки може да ни предизвикат към повече организираност.

Четвъртък, денят изгрява с двойствена луна от знака Риби. Това разположение ще подкрепи емоционалната ни природа и способностите да се свържем с вътрешното ни Аз до събота сутринта. Благодатни дни за творчески активности, забавления и сценични изяви; психологическа работа и обръщане към нашия духовен свят, посредством книги, беседи, семинари.Четвъртък около 14:00 ч. време, в което може да усетим някакви дребни ограничения, идващи от родители или по-възрастни приятели. Вечерта около 18:00 ч. е добре да избягваме спорове.

Петъчното ранно утро ни противопоставя на външни желания и действия на някой друг. Чувстваме се предизвикани да вземем решение дали да предприемем някакво действие или не. Вечерта около 18:00 ч. добри часове с възможност за дребни промени и изненади, може и подарък или мил жест. В малките часове на петък срещу събота ни се осигурява шанс за пророчески сънища и свързване с вселенското знание.

Събота, утрото изгрява огнено и от знака Овен, за да завършим седмицата с кардинална щипка активност. Аз-ът и личните желания излизат на преден план и сме по-склонни да налагаме своето.

Неделя си пием кафето с разпадащ се хармоничен аспект Луна - Слънце, който осигурява тласък за един благодатен ден в първите часове. Късно вечерта добро време за любимите хора, срещаме улеснения в комуникацията. През целия ден властва аспект Слънце – Юпитер, който ни осигурява значима доза нездрав оптимизъм. Добре е да не прекаляваме с разхищенията и все пак да запазим трезв поглед в неделните дела.

Прохладна и хармонична седмица, приятели! :)

3 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page