top of page

🌕 СЕДМИЦАТА НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ♑➡♒➡♓➡♈➡♉


* Марс във Везни (28 август – 12 октомври 2023 г.)

* Пълнолуние в Риби

* Стационарно ретрограден Уран в Телец

* Стационарно директна Венера в Лъв

💛 Навлязохме в новата седмица, особено динамично, поради енергийния лунен пик за месеца, който се очаква да настъпи в първите часове на 31 август. Предстоящото пълнолуние внася значителна доза динамика в ежедневието ни и ни подтиква да сме особено дисциплинирани. Някоѝ вече са усетили самото нагнетяване на енергията още предните дни. Добре е да си даваме почивка при всеки удобен случай и да отделим време за медитация, спорт или друга освежаваща форма на разтоварване.

От вчера се радваме и на един дипломатичен Марс носещ се във въздушните коридори на знака Везни. Нещо, което съвсем не се харесва на активната и войнствено настроена планета, да се рее и повече да е насочена към интелектуализиране на действието, отколкото към реално предприети усилия за излизане от ситуация. Но скоро ще пиша повече за влиянието, което може да очакваме от страна на приблизително едномесечния престой на Марс във Везни по отношение на нашите животи.

Понеделник и вторник си имаме и стационарен Уран, готов да навлезе в своята ретроградна фаза от годината. Ето защо може да очакваме допълнително нагнетяване на бунтовната енергия на планетата, нещо което може да доведе до размирици, авариѝ, природни катаклизми, като земетресения, някакви непредвидени ситуации и най-вече кратък порив за повече свобода и разнообразие в дните. Желаем да разчупим делника и да подходим по нов начин, да правим нови неща в ежедневието си, най-често нестандартни и нетипични за нас.

А иначе понеделник Луната се намира в последни градуси на знака Козирог и около 14:00 ч. ни тласка към налагане над значимите други в живота ни и някакви борби за надмощие. От 14:49 ч. до 17:31 ч. светилото остава без курс, време в което да дадем крачка назад. В 17:32 ч. Луната пристъпва в причудливия свят на Водолей, за да ни подтиква към повече сдружаване и срещи с приятели до сряда. Понеделник около 19:00 ч. прилив на енергия ни подпомага в заплануваното, особено ако то е свързано с общуване и обмяна на идеѝ със съмишленици.

💜 Вторник, в ранния следобед може да влезете в спорове с любими хора или във връзка с финанси. Вечерта около 18:00 ч. сме носени на крилете на нездрав оптимизъм, добре е да бъдем умерени в очакванията, особено ако са свързани с чужденци или пътувания на дълги разстояния.

💚 Сряда, ранното утро ни сервира кратка спънка в самия зародиш на деня. От 6:04 ч. сутринта до 16:56 ч следобед Луната остава без курс, време в което да не подписваме важни нови документи и да не стартираме нови начинания. В 16:57 ч. светилото навлиза в комфортния воден свят на Рибите, за да се подготви за едно красиво все още лятно ПЪЛНОЛУНИЕ от 7 -ми градус на знака. Късно вечерта около 22:30 ч. може да влезем в спорове с родители или други авторитети в живота ни.

🧡 В първите часове на четвъртък в 4:35 ч. настъпва енергийния пик за месеца по оста Дева – Риби, но за пълнолунието повече ще пиша скоро. А иначе четвъртък около 17:00 ч. добри възможности, свързани с пътуване или изучаване на чужд език. Всичко, което ни обогатява като опитност е на почит. Късно вечерта около 22:00 ч. избягвайте спорове, във връзка с транспорт, роднини или съседи.

❤ Петък преди обяд сме сложили розовите очила и концентрацията ни убягва. Но за сметка на това музата е кацнала на рамото ни и онези, които са заети с изкуство са облагодетелствани. Не вземайте важни решения в часовете не виждате нещата ясно. Около 13:30 ч. добри възможности да наложим свое виждане и думата ни да бъде чута. От 13:35 ч. до 16:25 ч Луната остава без курс, отново е добре да не предприемаме някакви по-особени активности и просто да се насочим към рутинни дела. В 16:25 ч. светилото навлиза в огнения свят на Овен и до неделя вечерта фокусът върху личните ни желания и цели се засилва. Азът е силен, но склонен към конфликти, затова е добре да не изпадаме в крайности. Петък вечерта около 21:30 ч. избягвайте спорове.

💙 Събота, на обяд се радваме на разкошен огнен тригон, който ни дава красиви часове с любими хора. Събота и неделя Венера е стационарна към директна, което ще засили романтичните нагласи и чувства. Ако срещнем нови хора в живота си в такъв момент, те може да имат особено важно значение за нас в бъдеще. Но като цяло темите на Венера – любов, притежания и романтика се извисяват над усещанията в тези последни дни от нейния ретро период. Като след 4 септември хората със Слънце, Луна или Асцендент в Телец, Водолей, Лъв и Скорпион ще усетят уталожване на предизвикателната динамика в живота си.

⭐ Неделя, следобед около 14:30 ч. някакви спънки, идващи от властни хора в живота ни може да ни предизвикат към повече организираност и дисциплина. Светилото остава без курс от 14:57 ч. до 18:00 ч., време за отдих и крачка назад. Вечерта в 18:00 ч. Луната навлиза в земите на Телеца и с това удобно разположение ни подготвя за един по-практичен и отдаден на земни удоволствия старт на следващата седмица, особено както и Венера вече ще е поела в директна посока.

Свежа и балансирана седмица, приятели! 🙂🌴


1 преглеждане

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page