top of page

СЕДМИЦАТА НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ♈🌕
💚 Последната седмица на септември е домакин на месечното ПЪЛНОЛУНИЕ и ще ни предложи повече динамика и ангажираност в дните. Самото събитие ще настъпи в петък на обяд в 12:57 ч., но дотогава по традиция ще се опита да разбалансира нашата рутина с повече събитийности, срещи и комуникация и ангажименти за отмятане. Като всеки от нас, в зависимост от личните ни астрологични карти ще работи върху различни теми. Но хубавото е, че като знаем естетиката на вибрациите ще можем да ги отработим градивно и ще бъдем по-щадящи към нас самите в тази седмица. А ключовата дума на това пълнолуние е „Д И П Л О М А Ц И Я“. Тъй като, то ще активира оста на взаимоотношенията – „Моите желания и желанията на всички останали“, именно там ще се наложи да жонглираме изкусно и да не изпадаме в крайност в едната или другата посока.

Добре е да разнообразим дните с техники за релаксация, упражнения за въвеждане на т.нар. „пауза“ в наситеното ежедневие, посредством медитация или просто съзерцание на нещо красиво, дори и за няколко минути.

А иначе понеделник си имаме Луна във Водолей, която до сряда ще ни подкрепи в контактите с приятелския кръг, посещения на курсове и други групови събирания. Сдобиването с някаква техника за дома, нови технологиѝ като софтуер също може да излезе на фокус.

През целия понеделник си имаме добротворно свързване между Меркурий и Юпитер, което ни осигурява доза оптимизъм и енергия в придвижването на желаното. Кратките пътувания, изучаването на чужди езици, комуникацията и писането като цяло са подкрепени.✨

💜 Вторник, преди обяд се чувстваме по-енергични от обикновено и движим делата със замах, особено ако са свързани с повече общуване и споделяне на идеѝ и виждания. Добре е около 12:00 ч. да избягваме спорове, защото може да бъдем въвлечени в такива от любимите ни хора. Следобед около 15:30 ч. дребна непредвидена ситуация изисква да отметнем изненадващ ангажимент. Светилото остава без курс от 15:38 ч. до 3:18 ч. на 27 -ми септември.

💛 Сряда ни очаква водно утро с кафето, защото Луната се намира вече в знака Риби и ще заздрави връзката ни с нас самите и с интуитивните действия до петък. Време добро за психотерапия, четене на повече духовна литература и творчески насочени занимания.

В ранното утро на сряда в 6:00 ч. сутринта предизвикателни часове, в които може да срещнем ограничения от авторитети.

През целия ден властва едно почти точно хармонично намигване между Венера и Марс, което ни осигурява добри възможности идващи от колеги, приятели или хора, на които държим. Също така срядата е под влияние на един минорен аспект между Меркурий и Хирон, който ще изиска от нас да подходим по нов начин във връзка със здраве.

🧡 Четвъртък началото на работния ден може да ни донесе някакви спорове във връзка с транспорт, роднини, съседи или разминаване в информацията. Следобед около 15:30 ч. дребни изненади може да ни осигурят добри възможности. Вечерта около 20:30 ч. е добре да внимаваме с алкохол или вземането на някакви лекарства. Емоционалността ескалира и сме склонни да реагираме прибързано. Опитайте да запазите трезва преценка. Късно вечерта около 23:00 ч. добри часове да наложим свое виждане и думата ни да се чуе.

🌕🔥 Петъчното утро стартира огнено и в 12:57 ч. посрещаме септемврийското ПЪЛНОЛУНИЕ от 6 -ти градус на Овен. Часовете около пълнолунието е добре да избягваме спорове и да балансираме между нашите лични желания и предпочитания и тези на значимите други в живота ни. Заедно с това Венера среща нехармонично Уран през целия ден и може да ни създаде известно напрежение и спънки, идващи от любими хора или във връзка с финанси и работни дела.

💙 Събота следобед в 15:00 ч. някой извън нас ни предизвиква към някакво решение, избягвайте спорове. Около 17:00 ч. добри часове, в които се чувстваме обичани и може да получим малък подарък, жест на внимание или обаждане от стар приятел.

През целия ден властва хармоничен аспект Меркурий – Уран, който ни осигурява особено идейна и прозорлива мисъл. Нестандартен поглед към нещата ни дава нова гледна точка и повече свобода в действията.

⭐ Неделното утро, Луната вече ще се е настанила уютно в земните чертози на знака Телец, за да балансира изминалите дни и да ни осигури повече лежерност и време за развлечения и изтънчени гурме удоволствия. Ранното утро около 7:00 ч. добри часове за общуване с родители или по-възрастни важни за нас хора.

През целия ден властва дребен аспект на Меркурий към Северния възел, който ни подтиква да променим нещо в подхода, в начина си на мислене, поради някаква нова реалност.

Хармонична и пъстра седмица, приятели! 🙂🦋


2 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page