top of page

💫 ПЪЛНОЛУНИЕ И СЕДМИЧНИ АСТРОЛОГИЧНИ ВЛИЯНИЯ 🪐


* Сезонът на Стрелец започва (22 ноември – 22 декември 2023 г.)

* Марс в Стрелец (24 ноември 2023 г. – 5 януари 2024 г.)

* На прага на Пълнолуние в Близнаци - 4°51'🌕♊

💚 Средата на седмицата ни носи една благодатна смяна на небесните знаци от Скорпион към Стрелец, която постепенно ще подмени тежката водна енергия на фиксирания знак. Днес 22 ноември в 16:04 ч. Слънцето навлиза в чертозите на философския знак, за да внесе повече експресия, любопитство и приповдигнатост в ежедневието ни. Сезонът на Стрелец облагодетелства най-много енергийно хората със Слънце, Луна или Асцендент в останалите огнени знаци – Овен ♈ и Лъв ♌, а също така дава подкрепа и улеснения в делата на Везни ♎ и Водолей ♒. Самите Стрелци ♐ се намират на прага на нова лична година и е добре да обърнат внимание на здравето си, като съхранят енергия за след рождения си ден. Близнаците ♊ в Сезонът на Стрелец до 22 декември е хубаво да внимават и да избягват спорове и конфликти. Някоѝ Близнаци може да бъдат предизвикани към решения от брачната половинка, близки приятели или бизнес партньори. Добре е да балансират с отдих, натрупаното напрежение. Дева ♍ и Риби ♓ е хубаво да бъдат по-организирани в дните, защото може да се натрупат повече задачи и ангажименти. Всичко това им носи пълна програма, но за сметка на това и повече перспективи за развитие и лични постижения. Раци ♋ и Телци ♉ е добре да проявят гъвкавост в мисловните нагласи, защото може да бъдат поставени в нова за тях ситуация. Скорпион ♏ и Козирог ♑ може да предпочетат да дадат крачка назад, извън фокуса на прожекторите и да обърнат повече внимание на собствените си нужди и желания.


А иначе тези дни са под влияние на все по-динамичната и силна енергия, която предизвиква повече събитийност, контакти и общуване, защото лунното светило ще достигне своя енергиен пик съвсем скоро, а именно в понеделник (27 ноември) в 11:16 ч. Тогава ще посрещнем Пълнолуние в четвърти градус на знака Близнаци. То ще донесе, особена динамика в търговските процеси, покупко-продажбите се засилват, но е добре да внимаваме за подвеждане, което да ни принуди да влизаме в позиция на отстояване на себе си; общуването с роднини и съседи може да има предизвикателен характер на това пълнолуние. Лунацията е в нехармоничен аспект към Сатурн и ще сме предизвикани към някакво решение, свързано с родители, кариера и професионална реализация, също така може да е свързано с общуване с шефове или с други авторитети в живота ни. Енергията на пълнолунието вече може да е задействала в индивидуалните ни карти събития по гореизброените теми и характер.


А днес в сряда, около 16:30 ч. добри възможности мнението ни да бъде чуто и да наложим виждания. Прилив на енергия от Марс ни подкрепя в придвижване на желаното неотклонно. В 19:19 ч. светилото навлиза в Овен до петък късно вечерта и засилва потребността от налагане на Аза в ежедневната ни комуникация. След 19:30 ч. в сряда хармонични часове, в които се чувстваме в силите си и получаваме заслужена доза внимание и подкрепа.


През цялата сряда властва аспект Венера – Хирон, който ни предизвиква да балансираме във взаимоотношенията във връзка с финанси и близки хора.

🧡 Четвъртък новото огнено Слънце в Стрелец среща нехармонично Сатурн в Риби, за да ни предизвика да поемем повече отговорности, свързани с родители, шефове или по-възрастни приятели. Срещаме забавяне в професионалните дела и е добре да бъдем по-дисциплинирани от обикновено.

💜 Петък, в ранното утро общуването се случва с лекота и срещаме улеснения и подкрепа от транспортен характер. Вечерта около 19:30 ч. може да се разразят борби за надмощие и някакви спорове за налагане. В 22:28 ч светилото навлиза в своята комфортна позиция в знака Телец и до понеделник ще ни подкрепи във фините житейски удоволствия, особено ако са свързани с вкусни ястия и закупуване на лични притежания и ценности. Все пак добре е да избягваме разхищения и крайности както в хранене, така и в пазаруването.


Петъкът ще побере в себе си и прехода на Марс от Скорпион в Стрелец и почти веднага ще активира аспект със Сатурн, който ще бъде точен в събота. Той ще ни донесе забавяне в личните цели, поради отговорности, свързани с работни дела или във връзка с родители и авторитети. Добре е да не се отпускаме, защото може да се окажем по-ангажирани от очакваното.


Петък имаме и още един аспект Меркурий – Уран, който говори, че някакви изненади и непредвидени ситуации няма да ни липсват. Те може да ни принудят да излезем от зоната си на комфорт и да подходим по нов начин в мисловен план.

💙 Събота на обяд благодатна среща с Юпитер на Луната внася доза оптимизъм в часовете и време за щастие и споделяне. Аспектът Марс – Сатурн от петък продължава своето действие и в събота, като фон на дните.

⭐ Неделя, около 10:00 ч. дребни изненади изискват повече внимание. Може да усетим известно напрежение, пълнолунието е почти настъпило. Медитация, йога, рейки и други практики са едни прекрасни способи за управление на излишната енергия по един градивен начин в дните около пълнолунието. В неделя около 17:30 ч. дребни възможности, свързани с фармация, изкуство и забавление. Късно вечерта около 23:00 ч. думата ни се чува и успяваме да наложим своето мнение.


През цялата неделя сме под влияние на аспект Венера – Уран, който ни предизвиква към приспособяване, поради някаква промяна. А също така и под влияние на аспект на Меркурий с Възлите, който облагодетелства някакви кармични промени в мисленето да се случат по особено плавен начин. Срещаме подкрепа.

Спокойни дни, приятели! 🙂✒✨


4 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page