top of page

ПЪЛНОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ


✨ 27 – 28.11.2023 г. (п о н е д е л н и к – в т о р н и к ♊🌕)

💜 Пълнолунието е само на минути време от своя пик и в 11:17 ч. ще срещне предизвикателно от 4 -ти градус знаците Близнаци и Стрелец. Тази вибрационна динамика поставя изключително раздвижване и известно противопоставяне на вижданията, особено ако са от областите на Близнаци – транспорт и пътувания, медии, разпространение на информация, общуване и споделяне на данни, обучения и др. В синхрон с пълнолунието естествено „снегът отново ни изненада“, за да внесе неразбории и предизвикателства в делника. Добре е през целия понеделник да опитаме да върнем духа в бутилката, така да се каже, и да не изпадаме в крайности, за да избегнем ненужни конфликти. През следващите дни Луната, започва да намалява и да отслабва своя нагнетяващ ефект, което ще доведе до разрешаване на въпроси, възникнали на това пълнолуние. Ето защо, нещата, които не са наложителни е добре да ги отложим за по-комфортна небесна картина. 💫


Както писах преди, на това пълнолуние Сатурн се включва нехармонично и мнозина ще срещнат забавяне в работните дела; някоѝ ще трябва да поемат допълнителни задачи и отговорности идващи от родители, наставници и други авторитети в живота ни. Добре е да бъдем дисциплинирани и организирани, за да отработим градивно аспекта.


Днес и Меркурий отправя предизвикателен „поглед“ към стационарния Нептун, който освен ако не сте заети с творческо писане, може да доведе до подвеждане в информация, свързана с търговия и/или транспорт. Добре е да внимаваме какво ни се казва и да претегляме чутото преди да си правим изводи този понеделник.

⭐ Вторник вечерта около 19:00 ч. настъпват хармонични часове за споделяне и срещи със скъпи на сърцето ни хора. Добро време, в което да получим малък подарък, да станем обект на мил жест или просто да се чувстваме добре в кожата си.

Лека седмица, мили мои! 🙂❄


4 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page