top of page

НОВОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ 🌑♊

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ♉➡♊➡♋➡♌


• МЕРКУРИЙ В БЛИЗНАЦИ (3 ЮНИ 2024 г. – 17 ЮНИ 2024 г.)

• НОВОЛУНИЕ В БЛИЗНАЦИ - 16°🌑18`♊ – 6 ЮНИ – 15:39 ч.

• КАРТИ НА ЖЕЛАНИЯТА 🌞

• МАРС В ТЕЛЕЦ (9 ЮНИ 2024 г. – 21 ЮЛИ 2024 г.)

Първата седмица на юни е побрала в себе си началото на новия лунен месец. То ще се състои в четвъртък следобед и ще стартира вибрации за ново начало и обновление в темите на знака Близнаци. Съсредоточаваме се повече в общуване и споделяне на мисли, идеи. Своевременното информиране се засилва и може да търсим повече новини и източници на знание, за да си сверим часовниците. Знакът Близнаци на това новолуние подкрепя в нас уменията да бъдем гъвкави мисловно, а и практически, в казусите от дните на новия лунен месец. Добро време за някакви кратки пътувания и екскурзии или мисли в тази посока.

Сатурн се включва, особено нехармонично към това новолуние, за да сложи препятствия по пътя на новото и да ни накара да се потрудим за всичко, онова което желаем. Неговата енергия отлага понякога нещата и ги забавя за по-късен по-благодатен период. Така че всичко, което се заложи за реализиране на това НОВОЛУНИЕ ще среща трудности и ще изиска от нас прекалено много усилия. Добре е да избегнем важни нови начинания за стартиране, ако това е възможно разбира се. Така или иначе вселената си върви по своя еволюционен път и някои неща не могат да бъдат пропуснати и трябва да се мине през тях. ✨


💚 И така, в ПОНЕДЕЛНИК почти изчезналото на небесния свод светило ни буди с Луна вече от знака Телец. Това уютно разположение ще ни осигури повече стабилност в емоционалните реакции до сряда на обяд. Около обяд в часовете срещаме спънки, идващи от властимащи хора в живота ни.

През целия ден сме под влияние на аспект на Слънце – Възли и това ни осигурява, подкрепа и улеснения, които сме си създали с добри постъпки в миналото.

Меркурий напуска Телеца, за да си влезе във владение в Близнаци и да даде силен полет и пъргавина в мисловните процеси до 17 юни. Доброто разположение на малката планета ни осигурява възможност да боравим и обработваме големи количества информация с повече лекота. Фокусът ни се насочва към кратки обучения или планиране на пътешествие. Контактите с роднини и съседи също стават по-интензивни в периода.

💜 ВТОРНИК 4 ЮНИ – следобед срещаме благодатни възможности в часовете, идващи от авторитети. През целия ден властват редица аспекти. От една страна Венера в дружни сили със Слънцето активира особено благодатно Възлите и получаваме попътен вятър в романтичните дела или във връзка с финанси и работа. Очертава се късметлийски ден, в който може да посетим салон за красота, да се сдобием с нова придобивка или да получим повече внимание от обикновено. А от друга Меркурий допълва картината активирайки отново, разпадащия се аспект за разширение и нови сили, между Юпитер и Плутон и добавя още щипка ентусиазъм и приповдигнатост в задвижването на делата. Позитивният поглед върху нещата е на почит, чувстваме се в силите си и развиваме желаното напред.

💛 СРЯДА преди обяд сме сложили идеалистичните очила и действаме повече на автопилот. В 11:36 ч. Луната навлиза в Близнаци, за да се подготви за предстоящото новолуние в четвъртък. Въздушният знак активира все по-осезаемо енергията на лунацията и заложеното за нея се задвижва. Около обяд и ранния следобед успяваме да придвижим напред и наложим своите виждания в ежедневната комуникация. Отмятаме заплануваното по план и се чувстваме в силите си. Вечерта хармонично изразяваме емоционалните си потребности и успяваме да изразим своите чувства с лекота в общуване, срещи и споделяне с близките хора.

🧡🌑 ЧЕТВЪРТЪК в 15:39 ч. настъпва юнското НОВОЛУНИЕ в Близнаци. Време за посяване на цели и желания за новия лунен месец. 🌸📌 За онези, които правят КАРТИ НА ЖЕЛАНИЯТА – може да опишете своите желания до края на деня от този час. Като е хубаво те да не са повече от 5 и да бъдат записани на хартия в сегашно свършено време, като например – „Благодарна съм, че имам бял заек с такива и такива уши козинка и т.н.“. Опитайте се да усетите своето желание като вече сбъднато и направете нещо свързано с него. След това оставете листа с желанията и живейте и действайте като човек, който притежава заек. На това НОВОЛУНИЕ в Близнаци най-подкрепени са темите, свързани с желания за нови курсове и видове обучения, бизнес и търговия, мениджмънт и предприемачество, логистика, нови знания и четене, екскурзии и пътешествия, отношения със съседи, отношения с роднини – сестри, братя, братовчеди, лели и т.н. Венера се включва в новолунието, за да даде един палец нагоре за желания, свързани с професионална реализация и романтични отношения и флиртове.

ПЕТЪК около обяд се чувстваме в силите си и ни се предлагат добри възможности за действие в часовете. Следобед бъдете внимателни за опити за подвеждане и измами. Някакви проблеми с вода или лекарства може да се изпречат на пътя ни. В 15:41 ч. светилото влиза във владение от знака Рак и насочва нашия взор към семейните дела и нуждите на дома до неделя късно вечерта.

💙 СЪБОТА през целия ден властва нехармоничен аспект Венера – Сатурн и трябва да поемем повече отговорности, свързани с родители, професионална рутина и шефове или други авторитети в живота ни. Добре е да бъдем дисциплинирани. Някакви дребни опити за подвеждане и заблуда също може да се прокраднат в съботния ден.

🌞 НЕДЕЛЯ около обяд подхождаме нестандартно и неочаквано дори и за нас самите. Някакви изненади и непредвидени дребни ситуации може да привлекат нашето внимание. Вечерта сме сложили розовите очила и виждаме нещата от идеалистичната им гледна точка. Добро време за творчески занимания. След 22:29 ч. Луната навлиза в огненото царство на знака Лъв и активира предизвикателно съвсем пресния ни Марс вече в Телец, за да постави пречки по пътя ни и да блокира в часовете по някакъв начин нашите действия в самия край на деня. Всичко изисква повече усилия.

През цялата неделя властва точен аспект Слънце – Сатурн, който блокира изявите на личността ни и сме принудени да отложим забавленията за по-късен етап, трябва да се потрудим. Получаваме кармична подкрепа във връзка с пътувания и общуване в социума.

Неделният ден Марс напуска владение и своето авторитетно и пламенно разположение в Овен, за да навлезе в Телец. И по този начин от огнената и първосигнална енергия да преминем към търсене на повече сигурност и стабилност в живота си. От фиксирания знак той до 21 юли 2024 г. ще ни подкрепи в придвижване на цели и желания напред. Действаме по-забавено, но с огромна концентрация, когато изберем какво искаме. В такива периоди държим на своето и никой не може да ни отклони от фокуса на действие. Добре е да не прекаляваме с разхищения и ненужни скъпи придобивки. А също така с кулинарните удоволствия. Действията ни са насочени към работните процеси, личните ни финанси и притежанията, с които разполагаме.

✨ Слънчева и динамична седмица, приятели! 🙂🍓

41 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page