top of page

🌊 НЕБЕСНИ ВЛИЯНИЯ и СЕДМИЦАТА НА ПЪЛНОЛУНИЕТО ✨🪐


• Слънце в Риби ♓ (19 февруари – 20 март 2024 г.)

• Венера във Водолей ♒ - (17 февруари – 12 март 2024 г.)

• Меркурий в Риби ♓ (23 февруари – 10 март 2024 г.)

• Пълнолуние в Дева - 05°♍23'🌕 (24 февруари 2024 г. в 14:31 ч.)

• СЛЪНЦЕ В РИБИ ♓ (19 февруари – 20 март 2024 г.)

Навлизаме в най-динамичната седмица от текущия лунен месец. Тя ще обхване една постепенна енергийна промяна от интелектуалния свят на идеи, социално общуване и революционни концепции, идващи от Водолей към по-размития и неясен воден свят обусловен от Риби. Слънцето вече се движи по градусите на знака Риби и до 20 март ще ни позволи да направим равносметка на изминалата астрологична година, започнала с НОВОЛУНИЕТО в ОВЕН през пролетта на 2023 г. Затова е хубаво в периода на Слънце в Риби да отделим време за преоценка на постигнатото, преди изгрева на новата астрологична година през април. Тази пролет ще побере и първия коридор на ЗАТЪМНЕНИЯТА, което ще осигури един интензивен старт на новото през месеците март и април. Включващ доста турбуленциѝ, като конфликти и спорове на лично, държавно и международно ниво. Добре е да балансираме през март и април. А дотогава кармичният знак Риби ни осигурява шанс за пречистване и обновление. Добро време за някакви дни за детоксикация, добавяне на повече зеленчуци и плодове в менюто, за сметка на тежките въглехидрати и захари; за повече разходки и спорт. Сега е моментът да обърнем внимание на навиците и здравословното ни състояние. Рибите са знак на милосърдието и подкрепата, на психологията и помагат в дните на Слънце в знака, да отработим градивно своите подсъзнателни емоции и блокажи, като се доближим до божествената любов, чрез смирение и повече разбиране към нуждите на значимите други в живота ни и най-вече разбиране и отношение към самите нас. Добре е да не залитаме към някакви форми на зависимости, водещи до бягство от реалността в периода. А да се фокусираме върху високото проявление на знака Риби.

• ВЕНЕРА ВЪВ ВОДОЛЕЙ ♒ - (17 февруари – 12 март 2024 г.)

Венера подкрепя въздушните знаци Водолей ♒, Везни ♎ и Близнаци ♊ до 12 март, особено благодатно, заради навлизането си във Водолей на 17 февруари. Те ще срещат повече любов, топлина, ще получават малки подаръци и жестове на внимание. Някоѝ от тях ще видят положителни промени в работните дела или ще получат дребна сума пари. А други може да имат прекрасни моменти с половинките си или да се запознаят с нови приятели и съмишленици. Въздушната Венера подкрепя технологичния сектор и закупуването на някаква техника и софтуер. Стрелци ♐ и Овни ♈ също ще усетят положително престоя на планетата в знака и ще получават добри възможности. Скорпиони ♏, Телци ♉ и Лъвове♌ ще трябва да положат още усилия, а самите Лъвове е добре да избягват спорове с любимите хора. Деви ♍ ще усетят положителна атмосфера на работното място, но и приспособяване към нова за тях ситуация там; или повече любов идваща от домашния любимец. Козирозите ♑ ще се радват на добро раздвижване в личните си финанси и някоѝ от тях може да се сдобият с нова ценна придобивка. Раците ♋ също като Девите ще трябва да проявят психологическа гъвкавост, заради нова ситуация, при тях свързана със съвместни финанси и дружества. Риби♓ получават кармична подкрепа, заради добри постъпки в миналото.

• ПЪЛНОЛУНИЕ В ДЕВА 05°♍23'🌕

Тази събота в 14:31 ч. следобед посрещаме месечния енергиен пик от 5 -ти градус на знака Дева. Енергията по Оста на здравето и съпричастността се активира за следващите две седмици. Онова, което сме заложили в началото на този лунен месец на 10 февруари, през тази седмица и в дните след пълнолунието може да придобие реална форма, която да включва събитийност и ангажираност. Добро време почистване и подредба в домашната или работна обстановка. Хранителните навици е добре да бъдат ревизирани. Някоѝ може да си пуснат изследвания или да посетят профилактично здравен кабинет в дните.

Самата картина на ПЪЛНОЛУНИЕТО обрисува един порив за нещо ново, като обогатяване и опитност, под формата на знания, пътувания, контакти и взаимоотношения, подкрепени благодатно от Юпитер. Но срещащи известно забавяне за разгръщане, поради отговорности идващи от авторитети в живота. Сатурн ни предизвиква да се потрудим и да сме по-дисциплинирани и да почакаме в дните. Някакво емоционално приспособяване се налага за нас като цяло и да подходим по съвсем нов начин като действия и отношение. Финансовите и романтичните дела изискват психологическа гъвкавост и промяна. Действаме интуитивно в дните, особено след 23 февруари, когато и Меркурий ще засили водната енергия на звездния небосклон, навлизайки в Риби. Границите се размиват и съзнанието получава възможност за прозрения и освобождаване от цикличността на стари навици в мисленето.

💚 А по-конкретно, ПОНЕДЕЛНИК се радваме на силна Луна на трон в знака Рак и до сряда следобед ни се дава време да обърнем внимание на дома и неговите нужди. Ремонтните дела са подкрепени. Вечерта около 22:00 ч. срещаме улеснения, идващи от родители. През целия понеделник действа много силен кармичен аспект между Хирон и Възлите, който ни осигурява възможност за работа върху лични убеждения, вярвания на съзнанието или здравето в чисто физически план.

💜 ВТОРНИК, около 18:30 ч. дребни изненади ни носят възможност. Огледайте се.

💛 СРЯДА, утрото ни събужда с един прекрасен „розов“ аспект с Нептун, който ни осигурява положителна нагласа и лек старт на деня. Светилото остава без курс от 08:38 ч. до 15:40 ч. време, в което да не стартираме важни нови начинания. След този час Луната навлиза в царството на Лъва и до събота ще постави акцент върху фините житейски удоволствия, творческите занимания, децата и сценичните изяви. Сряда следобед около 17:30 ч. избягвайте конфликти, интензивната енергия може да ви предизвика да влезете в спорове и борби за надмощие.

🧡 ЧЕТВЪРТЪК, около обяд чувстваме прилив на оптимизъм, добре е да не прекаляваме с нещата, нито като хранене, нито като покупки. През целия ден властва аспект Венера – Марс, който ще се усети от сряда. Той ни дава прекрасна хармония в личните и бизнес взаимоотношения. Добър ден за романтика и споделеност.

❤ ПЕТЪК в ранното утро около 06:00 ч. бъдете внимателни за внезапни инциденти или авариѝ. Не бързайте и бъдете по-концентрирани, колкото и да ви се спи в часовете. Светилото остава без курс от 06:18 ч. до 03:37 ч. през нощта на петък срещу събота. Ето защо дайте крачка назад през целия ден. Петък е все пак. ;)

Петъчният ден преди съботното ПЪЛНОЛУНИЕ е побрал и прехода на Меркурий в Риби ♓, за да засилва все повече водната енергия през предстоящите седмици. Престоят на Меркурий в Риби до 10 март ни носи прекрасно време за творческо писане и работа с психотерапевти или посредством други начини за себепознание и личностно развитие – книги, влогове, семинари и др. Решенията се вземат по-скоро интуитивно в периода, а логиката е размита, но черпим от извора на вселенската мъдрост много по-лесно, посредством сънища или неочаквани прозрения.

💙 СЪБОТА, ранното утро около 07:00 ч. избягвайте спорове, особено във връзка с транспорт или кратки пътувания. Следобед в 14:31 ч. посрещаме месечното ПЪЛНОЛУНИЕ🌕от знака Дева♍. Добри часове за медитация.🍃 Вечерта около 22:00 ч. някакви спорове с родители или други авторитети излизат на преден план. Балансирайте. През цялата събота се усеща някакъв нездрав оптимизъм и желание за експанзия. Добре е да бъдем дисциплинирани в хранителните си навици и да не изпадаме в разточителство.

🌞 НЕДЕЛЯ вечер около 19:00 ч., може да ни изненадат с малък подарък, добър жест или друга дребна неочаквана ситуация.

Благодатна седмица, приятели! 🙂🍀

8 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page