top of page

МАРС ВЪВ ВЕЗНИ ♎ – „ДИПЛОМАЦИЯ И ПАК ДИПЛОМАЦИЯ“


(От 28 август до 12 октомври 2023 г.) ✨

На 28 август Марс – планетата на действието и войната навлезе в дипломатичния свят на Везни. Това въздушно разположение не носи онова огнено удовлетворение на Марс, което би получил ако задвижи самосиндикално и от позицията на Аза делата, които желае, без отлагане и съобразяване. Ето защо силните страни на планетата са принудени да намерят заобиколен начин да постигнат своето до 12 октомври 2023 г. При Марс във Везни започваме да действаме не пряко, а предимно чрез повече обсъждане и дипломация, търсене на хора извън нас, които да задвижат желаното от наше име. Действа се повече с цената на компромис и сме по-склонни да се съгласяваме с отсрещната страна, дали във връзка с взаимоотношения в семейство, приятелски кръг, бизнес начинания или професионална реализация. Марс във Везни подпомага съдебните дела и хората заети в юридическите области, защото смекчава личните цели, в посока търсене на общи допирни точки с целите на значимите други в живота ни. Като се има предвид, че планетата управител на Везни – Венера е още ретроградна и през целия септември ще излиза от ретроградната си сянка, въпроси свързани с финанси и професионална реализация ще срещат известни забавяния през месеца до октомври. В личните отношения сме по-склонни да интелектуализираме и обсъждаме делата, отколкото да действаме на физическо и първосигнално ниво.

🌟 В периода на престой на планетата на 1 септември дребен аспект ще ни въвлече в нова за нас ситуация за приспособяване във връзка с родители, шефове, авторитети.

🌟На 24 септември нехармонична среща на планетата с Хирон може да доведе до някакви дилеми, свързани със здраве и психологически и душевни травми, те идват от хора извън нас и ни създават дискомфорт и напрежение, но имаме свободата на избор.

🌟На 1 октомври дребни инциденти и авариѝ може да ни създадат допълнителни ангажименти, поради нова ситуация. Добре е да внимаваме и да правим нещата бавно и с концентрация.

🌟На 4 октомври предизвикателна среща на Марс със Северния възел ще ни донесе някаква кармична ситуация, която да ни създаде напрежение във взаимоотношенията. Но в съвпад с Южния възел срещаме подкрепа от предишни добри постъпки.

🌟На 5 октомври е добре да внимаваме за спекула или някакви дребни неточности в общуването.

🌟На 8 октомври изключително нехармонична среща с Плутон, която може да създаде проблеми с надмощие и желание за налагане на властни хора, също така някакви препятствия с ядрена енергетика или с някакви сериозни авариѝ, инциденти може да излязат на фокус.


Понякога Марс е нетърпелив и влиянието му започва да се усеща от предишния ден на посочените дати.

Ето и как ще се отразят вибрациите на МАРС ВЪВ ВЕЗНИ за всеки знак в периода на неговия престой: (четете и описанието за знака намиращ се на Асцендента ви) :

♈ Овните е добре да балансират повече във взаимоотношенията си в периода на престой на планетата. Отношенията с брачния и постоянния партньор излизат на фокус и всичките ви усилия са насочени в дела, свързани с него. Добре е да отделите време за почивка и някаква форма на разтоварване. По-склонни сте към конфликти, опитайте да броите до 10 поне веднъж. ;)

♉ Телци, този Марс насочва всичките ви усилия върху текущи дела, свързани с работни процеси. Някоѝ от вас може да започнат по-здравословен начин на живот или да обърнат повече внимание на домашния любимец. Това разположение ви подтиква да действате различно и да проявите психологическа гъвкавост в ежедневието си.

♊ Близнаци, вашите действия са насочени изцяло във взаимоотношения с деца – ваши или във връзка с професионалната реализация, от една страна, а от друга към повече забавления, срещи и поводи за флирт. Добро време да се запознаете с нови хора и да придвижите творчески проекти напред.

♋ Раци, усилията ви в периода на престой на планетата са насочени към семейните дела, взаимоотношенията с децата и тяхното добруване и въпроси, свързани с дома. Може да направите някакъв ремонт или преместване. Отношенията с по-грижовния родител също може да излязат на фокус при вас.

♌ Лъвове, това разположение на Марс активира вашата потребност от комуникация и споделяне на информация. Може да проявите по-голямо любопитство от обикновено в периода. Някоѝ от вас може да започнат нов курс на обучение или да се насладят на повечко кратки пътувания. Отношенията с братя или сестри също може да ви ангажират.

♍ Деви, престоят на огнената планета във Везни ви носи по-голям фокус върху финансовите дела и начините за печелене на пари. Може да решите да вложите повече усилия в професионалното поприще или да започнете ново бизнес начинание или работа. Придобиването на материални придобивки също излиза на фокус при вас.

♎ Везни, Марс във вашия знак ви активира лично и ви носи повече енергия, за да движите съкровените си желания и цели. Но заедно с това, ако не балансирате с качествена почивка, може да ви създаде и известно напрежение. Добре е да внимавате за дребни битови инциденти. Опитайте да отделите време за спорт.

♏ Скорпиони, престоят на планетата във Везни ви подтиква да действате изключително тайно и задкулисно, нещо което не е нещо ново за вас. Някоѝ от вас може да усетят някакъв спад в енергията, не е време да блестите, а по-скоро да си дадете някаква почивка или да започнете прием на витамини или по-балансирана и качествена храна. Някоѝ от Скорпионите може да задълбаят в повече духовна езотерична литература.

♐ Стрелци, усещате раздвижване в приятелския си кръг и това ви ободрява. Вашето желание за срещи и споделяне намира съмишленици и нови приятелства изгряват на хоризонта. Може да решите да се присъедините към някакво сдружаване или група от хора, с които имате общи виждания. Действията ви са насочени в реализиране на лични цели и мечти.

♑ Козирози, престоят на Марс във Везни насочва вашите действия към кариерното израстване и професионалната реализация. Делата ви имат публичен характер и не остават скрити от обществото. Добре е да бъдете дисциплинирани, за да отметнете известни спънки. Някои от вас може да са по-фокусирани върху живота на съпруга.

♒ Водолеѝ, престоят на Марс във въздушното пространство на Везните ви подпомага и ви носи сполука и улеснения в делата, особено ако са свързани с пътувания на далечно разстояние или с чужденци. Срещате улеснения, свързани със съдебни дела и нормативни документи. Действията ви са насочени към нови изживявания и разширяване на кръгозора, чрез нови опитности.

♓ Риби, престоят на планетата във Везни ви осигурява възможност за постигане на по-голяма дълбочина в психологическото мислене и достигане до някакви прозрения и отработване на стари вече неработещи за вас схващания. Някоѝ от вас може да се отдадат на повече физически удоволствия и развлечения. Някакви задачи, свързани със семейни финанси, излизат на фокус.

Марс във Везни и неговия повече от месец престой в знака на красотата и любовта идва за нас, за да омекотим своите действия и да разберем, че понякога е по-добре да проявим разбиране, за да достигнем там където искаме да бъдем, отколкото да се блъскаме в една и съща стена повече от един път.🌸🍃

2 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page