top of page

ЗЕМНА ВЕНЕРА НА ХОРИЗОНТА


Венера в Дева - астрологична прогноза

Венера навлезе в Дева и най-сетне напусна знака на своята ретроградност Лъв. Земното разположение не позволява на артистичната и суетна планета да разгърне своите потребности от социално внимание, красота и удоволствия. Но за сметка на това ни подпомага в професията, осигурявайки повече продуктивност и организираност в работните дела. Срещаме подкрепа във връзка със здраве и здравословен начин на живот. Най-облагодетелствани от престоя на Венера до 8 ноември в знака, ще бъдат самите Деви, а също и Телец и Козирог. Рибите е добре да избягват спорове в близките отношения - приятелски или романтични. Стрелец и Близнаци може да срещнат дребни предизвикателства от финансово или партньорско естество. Овен и Водолей ще се наложи да се приспособят към нова ситуация на работното място. Самите Лъвове може да получат някакъв бонус в постъпленията. Везните може да се наложи да обърнат повече внимание на здраве и да си осигурят време за отдих, особено с оглед предстоящото затъмнение в знака. На Раци и Скорпиони им се предоставят добри възможности, само трябва да се огледат, за да ги забележат.

📍 На 22 октомври прекрасна среща между Венера и Юпитер, малкият и големият благодетел ни осигуряват ден, изпълнен с ентусиазъм, късмет, позитивни срещи и общуване.


📍 На 31 октомври Венера и Уран обединяват хармонично сили, за да ни донесат предпоставки за любов от пръв поглед, внезапни печалби и възможности на работното място, нестандартен подход в творческите проекти или неочаквани подаръци. Свободолюбивите пориви в личен план се засилват и желаем да правим нещата по нов начин.


📍 На 3 ноември някакви дилеми, които може да са свързани с вода, фармация, здравни заведения и изследвания се изпречват на пътя ни. Добре е да избягваме спорове и да се опитаме да премисляме нещата възможно най-трезво и практично.


📍 На 6 ноември добър ден за успехи във връзка с финанси, професионална реализация. Успяваме да влияем на значимите други в живота ни с лекота, думата ни се чува.


6 преглеждания

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page